Eikelaktie weer van start op De Ulebelt

De herfst is al weer in aantocht en sommige eikenbomen hebben de eerste eikels al weer laten vallen.

Op De Ulebelt vormen de eikels een waardevolle en lekkere bijvoedering voor de varkens en de geiten. Daarom roepen we alle kinderen weer op om eikels te gaan rapen voor onze dieren. Voor elke kilo schone eikels krijgen ze 10 eurocent. De eikels moeten wel schoon geraapt worden; dus zonder zand, bladeren, bierdoppen, hondenpoep en andere rommel, zodat de dieren er natuurlijk niet ziek van worden.

Je kunt de eikels inleveren op De Ulebelt, vanaf zondag 2 oktober t/, zondag 9 oktober, op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17,00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag gesloten!!!! De actie loopt tot er 1000 kg eikels zijn verzameld, maar uiterlijk 9 oktober.

En dat is bijna zover; je kunt uiterlijk tot zondag 9 oktober de eikels inleveren.

Wij wensen alle kinderen alvast veel succes en vooral ook veel plezier bij het rapen.