Specsavers steunt Ulebelt?!

De Ulebelt heeft zich aangemeld voor de goededoelen-actie van Specsavers; in het kader van inspanningen om geld te creëren voor de Ulebelt. Deze aanmelding houdt in dat we vanaf donderdagmorgen 23 november één week de tijd hebben om zoveel mogelijk stemmen te verwerven, via https://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/deventer/ulebelt-_48182/ .

Na 30-11 zal het winkelteam van Specsavers Deventer een keuze maken uit de 3 doelen met de meeste stemmen, de winnaar wordt dan voor een jaar het lokale goede doel van de winkel. Klanten kunnen een jaar lang bij de aankoop van een bril etc een muntje (gerelateerd aan aankoopbedrag) besteden aan ofwel het lokale ofwel het landelijke goede doel. Ervaring uit eerdere jaren leert dat het voor een goed doel enkele honderden tot een paar duizend euro kan opleveren, dat is toch een kans die we niet wilden laten liggen.

Bovendien kregen we al van diverse kanten de aanbeveling dat Ulebelt mee zou moeten doen als goed doel.

Nu is het dus even zaak om deze week zoveel mogelijk stemmen te verwerven, dat kan via internet. Op dit moment zijn er 11 goede doelen die zich hebben aangemeld voor de winkellocatie in Deventer.

Je mag maar één keer met je emailadres stemmen, misbruik betekent diskwalificatie voor het goede doel. De stemmenronde loopt van 23 november 10 uur tot 30 november 10 uur. Help je ons mee?! Delen mag, graag zelfs!