gesloten december

De Ulebelt is weer dicht

Update 12 januari 2021: De sluiting van de Ulebelt is verlengd, in analogie met de landelijke maatregelen. Voorlopig gaan we er van uit dat ons terrein gesloten is tot en met 2 maart. Check ook de algemene maatregelen voor publiekslocaties.

Vanwege de aangescherpte maatregelen en strengere lockdown, is ook de Ulebelt weer gesloten voor bezoekers. deze maatregelen gelden t/m 2maart 2021. Telefonisch en per mail zijn we wel bereikbaar, in elk geval in de ochtenduren. Daarna geldt: spreek een boodschap in op de voicemail of stuur ons een berichtje.

De praktijklessen voor leerlingen dierverzorging van het Zonecollege gaan wel door. Ook de zorgactiviteiten blijven doorgang hebben.

Het zal stil zijn op ons terrein, zonder spelende kinderen, wandelaars, de reguliere bezoekers met hun rondje-met-het-hondje, de koffiedrinkers, rustzoekers, buitengenieters. We hopen jullie in het nieuwe jaar snel weer te kunnen begroeten op ons terrein.