Ulebelt kan open blijven vanaf 19 december

Update zondag 19 december: Ondanks de lockdown blijft de Ulebelt geopend vanaf zondag 19 december. Conform de richtlijnen van de Rijksoverheid (zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/winkels-en-contactberoepen/open-en-gesloten-winkel) mogen buitenspeeltuinen en kinderboerderijen wel geopend blijven. Daar zijn we heel blij mee! Want met alle andere lockdownmaatregelen is er dan toch een plek waar je lekker buiten kan zijn. Uiteraard met inachtneming van de algemene maatregelen: hou afstand; maximaal groepjes van twee personen (tenzij één huishouden). En bij klachten blijf je thuis.

Hou onze website en facebook, net als landelijke berichtgeving in de gaten.

De toiletten in de stal zijn in elk geval wel geopend. Het hoofdgebouw is gesloten. Telefonisch en per mail zijn we bereikbaar, in elk geval doordeweek in de ochtenduren. Anders geldt: spreek een boodschap in op de voicemail of stuur ons een berichtje.

Kom dus gerust bij ons spelen, wandelen, dieren kijken en een lekker bakkie doen bij Koffie met een J: op de gebruikelijke openingstijden kun je hier koffie, thee en lekkers afhalen. Koffie met een J: op wo t/m vr van 10-17 uur, zat en zo 11-17 uur