Groene Hand-tekeningenactie – Aanbieding op 27 maart 13.30 uur

Steun De Ulebelt en doe mee met de Groene ‘Hand-Tekeningen’ Actie !!! Met zoveel mogelijk kinderen uit Deventer verzamelen we Groene hand-tekeningen om die aan de burgemeester aan te bieden. Alle scholen in Deventer zijn opgeroepen om hier aan mee te doen.

Hoe werkt het?

Maak met uw klas op groen papier of met groene verf of groene stiften een afdruk of omtrek van een hand van alle kinderen. Knip de handjes uit. Laat de kinderen in hun handafdruk hun voornaam zetten en eventueel iets over wat zij belangrijk vinden aan natuur of leuk vinden aan lessen daarover. U kunt ook uw eigen hand weergeven en er een boodschap bij zetten waarom u het als leerkracht belangrijk vindt dat de Kinderboerderij van De Ulebelt moet blijven.
groene hand
Stuur uw groene ‘Hand-Tekeningen’ uiterlijk vrijdag 22 maart in een enveloppe naar

De Ulebelt, Maatmansweg 3, 7425 NC Deventer. Heeft u met de hele school heel veel handen gemaakt; neem dan contact met ons op, dan halen we het bij u op.

Wat doen we ermee?

De groene ‘Hand-Tekeningen’ zullen worden aangeboden bij De Ulebelt aan burgemeester Heidema, op woensdagmiddag 27 maart 13.30 uur, de middag voorafgaand aan het raadsdebat over de bezuinigingen. Wij willen graag alle groene handtekeningen als een lange slinger van handen aanbieden. We gaan dit doen in het bijzijn van zoveel mogelijk kinderen met leerkrachten/ ouders. We vragen u dan ook of u binnen uw klas 1 of 2 (of meer!) kinderen wilt vragen om die middag naar De Ulebelt te komen en aanwezig te zijn bij de aanbieding.

Wilt u meer doen?

Als u uw stem persoonlijk wilt laten horen, of als school, dan kunt u een bezwaarbrief schrijven aan de gemeenteraad of u kunt aanwezig zijn bij het raadsdebat over de bezuinigingen op 27 maart.