Aantal zonnepanelen in Deventer neemt toe

Inmiddels hebben bijna 1.000 woningen en bedrijven in Deventer hun eigen zonnepanelen. Eind 2012 waren dit nog 618 installaties. Ten opzichte van 2012 is dit dus een groei van 40%. Het is een goed teken dat steeds meer mensen kiezen voor duurzame energie. Jankees Klapwijk van Stichting Zon Deventer ‘we verwachten dat ook in 2014 weer veel mensen kiezen voor zonnepanelen. Wanneer mensen nu in actie komen kan men dit jaar al optimaal profiteren van de zon’.

Geld hoeft geen belemmering te zijn. De gemeente Deventer stelt in samenwerking met de provincie Overijssel een duurzaamheidslening beschikbaar. Dan kan zonder eigen geld en zonder extra kosten panelen worden gekocht. Met de besparing op de energienota wordt de (zeer lage) rente en aflossing betaald.

Op 6 februari organiseert Zon Deventer een informatieavond over zonnepanelen. Iedereen is van harte welkom!

Datum: donderdag 6 februari 2014

Inloop: vanaf 19:30 uur is er koffie

Startprogramma: 19:45 uur

Locatie: Milieucentrum De Ulebelt, Maatmansweg 3 te Deventer

Het programma van de avond is op hier  te downloaden of via de website van Zon Deventer. Na deze avond heeft u de kennis om uw eigen zonnepanelen aan te schaffen, heeft u kennis van de financieringsmogelijkheden en kunt u gebruik maken van het voorstel van Atama Solar Energy, met speciale voordelen voor het collectief in Deventer.
zonnestroom kleinzonnepanelen