De Schakel geeft cheque aan de Ulebelt

Tijdens de landelijke modderdag, vrijdag 27 juni, kwam Juf Benthe samen met de kinderen van groep 3 van Openbare Basisschool De Schakel een cheque overhandigen aan De Ulebelt. De stichting ontvangt dit bedrag dankzij alle kinderen van De Schakel die niet alleen de Avond-4-daagse gelopen hebben voor dé medaille, maar ook hiervoor gesponsord werden om geld op te halen voor deze unieke kinderboerderij die Deventer rijk is.

Tijdens de Avond-4-daagse, die elk jaar wordt georganiseerd in Deventer, konden de kinderen van basisschool De Schakel zich laten sponsoren per kilometer of voor een vast bedrag om geld op te halen voor De Ulebelt. De kinderen hebben gehoor gegeven aan deze sponsorloop door ouders, familie, buren en opa’s en oma’s te vragen om hen te sponsoren. Er is een mooi bedrag van ruim 370 euro opgehaald.

“We komen als school graag naar de Ulebelt met de kinderen omdat er altijd wat te zien is en veel te leren valt. Daarom vonden we het een goed idee om samen met de kinderen te lopen voor deze educatieve stichting. De nationale modderdag leek ons een uitgelezen moment om de cheque te overhandigen samen met Juf Benthe en de kinderen van groep 3 van de school”, vertelt de school.

“We hopen uiteraard dat de Ulebelt een leuke bestemming heeft voor de cheque, want we blijven graag komen op dit bijzondere plekje. Voor de ouders hebben we minder blij nieuws, de kinderen zullen lekker vies worden, want van Juf Benthe mogen ze mee doen met het aanmodderen!”.

De Ulebelt voelt zich zeer gewaardeerd met deze bijdrage en gaat het bedrag bestemmen aan leuke activiteiten en elementen op het terrein. Dank aan alle lopers van de Schakel!

Nationale Modderdag De Ulebelt 2014-06-27 018