Ulebelt zoekt vrijwilligers!

Het werk van De Ulebelt ligt, naast een klein professioneel team, voor een groot deel  in de handen van de vele vrijwilligers die ons helpen met allerhande klussen. Op dit moment zoeken we  nieuwe vrijwilligers voor de coördinatie van de horeca, chauffeurs, dierverzorging/boerderijlessen en voor  boerderijwinkel  die per onmiddellijk zouden kunnen beginnen. Zin om ons te komen ondersteunen? Neem dan contact op met vrijwilligerswerk@ulebelt.nl; bel (0570)653437 of kom langs!

Vrijwilliger (coördinatie) horeca

Vanaf april t/m oktober draait de horeca vanuit de Kikkerkeet, onze gezellige theehuisje op het erf. Een team van vrijwilligers draait hier zelfstandig de diensten, op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag. Om het team aan te vullen en voor de coördinatie van de horeca, zijn we met spoed op zoek naar een vrijwilliger die van aanpakken weet en zin heeft om de keet te gaan draaien. Taken: opstellen roosters, inrichting van keet, verbeterpunten uitwerken mbt catering, inrichting etc; afstemming binnen team. Ben jij een goede gastvrouw/ -heer en heb je zin gekregen? Ook zoeken wij vrijwilligers die meedraaien in het team, maar geen coördinator willen zijn. Taken: diensten draaien, Kikkerkeet aantrekkelijk en gastvrij houden. Meld je aan!

Vrijwilliger boerderijwinkel

Vanaf half mei t/m oktober is er iedere woensdagmiddag op de Ulebelt een boerderijwinkel. Op deze manier wil de Ulebelt biologische streekproducten promoten. Aangezien de producenten druk zijn met produceren zoeken we voor de verkoop een enthousiaste vrijwilligers. Dus vind je het leuk om in een streekproductenwinkel te werken en klanten te woord te staan, mail of bel naar vrijwilligerswerk@ulebelt.nl/ 0570-653437

 

Vrijwilliger dierverzorging/boerderijlessen

Voor onze boerderijlessen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen én dieren te werken. De lessen zijn op dinsdag- en donderdagochtend tot aan de zomervakantie. Werkzaamheden: * samen met kleuters de dieren ontdekken en beleven; zie je de dieren door al je zintuigen. * samen met de kids van groep 3 en 4 de dieren voeren en hokken schoonmaken. Wat moet de boer allemaal doen om de dieren op de boerderij te verzorgen? Ervaring is niet noodzakelijk, wel affiniteit met kinderen en dieren. Je wordt vooraf ingewerkt. Meld je aan bij de dierverzorgers of aan de receptie van De Ulebelt. Bellen kan ook: 0570-653437 of 06-23312876 (hoofd dierverzorging Christel Jansen)

Vrijwillige chauffeur

Om ons te assisteren met het transport van leskisten naar en van scholen in ons werkgebied. De kisten gaan op vrijdagmorgen altijd op pad. Er geldt een kilometervergoeding. Voorjaar tot aan de zomer is de meest drukke periode.  We hebben een groepje chauffeurs die de diensten onderling verdelen, meestal is het maximaal een dagdeel werk op vrijdagochtend. Incidenteel doen we op de chauffeurs ook een beroep bij rondrijden van  andere materialen op andere dagen.

Vrijwilliger receptie

De Ulebelt zoekt met spoed een ervaren receptie-medewerk(st)er die ons team bij de receptie komt versterken. Vind je het leuk om bij de Ulebelt te komen werken? Heb je ervaring als receptiemedewerker? Dan is dit wellicht een leuke klus voor jou! De receptie is een centrale plek binnen de organisatie, vaak het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en relaties. Om al deze mensen te woord te staan en of te voorzien van een kopje koffie, de juiste informatie of een verkoopproduct, heeft de Ulebelt een team enthousiaste vrijwilligers die de receptie draaiende houden in wisseldiensten, onder aansturing van een vaste medewerker. Werkdagen in overleg, bij voorkeur voor meerdere dagdelen per week. Werktijden: 8.30-13.00 of 12.30-17.15 uur.

Taken bij de receptie zijn: telefoonbeantwoording; informatieverstrekking; administratieve werkzaamheden; verkoop van versnaperingen/winkelassortiment; gastvrouw- heerschap. Werkzaamheden zijn gevarieerd, de werkplek is dynamisch.

Voor alle vacatures geldt: zelfstandig kunnen werken is een must; er is goede werkbegeleiding; gezellige werksfeer en een unieke locatie om aan de slag te gaan!

kikkerkeet kleinterras