Ondersteuningsaanbod voor Deventer scholen

De Ulebelt verzorgt voor de scholen van het basisonderwijs praktijklessen op onze kinderboerderij, excursies, materiaalzendingen en lesondersteunend materiaal. Deskundigen van Natuur- en Milieuorganisaties zoals IVN en Imkervereniging verzorgen of organiseren ook veldwerklessen.

Een overzichtsposter met het nieuwe aanbod is te downloaden.

De NME brochure voor schooljaar 2023-24 is hieronder te downloaden.

Alle basisscholen in Deventer kunnen (tegen geringe betaling) gebruik maken van het lesondersteuningsaanbod op het gebied van Natuur- en Milieu Educatie (NME). Het aanbod is digitaal te bekijken en te reserveren: klik hier om door te gaan naar de digitale NME-gids van de Ulebelt. Basisscholen hebben hier een gebruikersnaam en wachtwoord voor ontvangen. Wachtwoord kwijt? Neem contact op met de Ulebelt!

Voor de basisscholen in de gemeente Deventer is een gratis transportdienst: na reserveren worden de leskisten, schepnetjes, zoekkaarten, en andere materialen voor de scholen op vrijdagen rondgebracht door onze chauffeurs. Dit scheelt voor de vaak druk bezette leerkrachten een hoop tijd.

Scholen buiten de gemeente kunnen ook gebruik maken van het educatieve aanbod, zij betalen hier iets meer voor dan de Deventer scholen.

Voor een overzicht van het aanbod en/of beschikbaarheid van materiaal kunt u terecht bij de Coördinator Educatie van de Ulebelt op telefoonnummer 0570-653437 of via mail Team educatie

Het nieuwe aanbod voor schooljaar 2023-2024 kan gereserveerd worden! www.nmegids.nl/deventer

Alle scholen hebben de brochure NME voor het nieuwe schooljaar ontvangen, tegelijk met hun inloggegevens en een overzichtsposter. Reserveren kan vanaf 1 juni 2023.