Eetbare struiken en heggen actie: volgeboekt

Helaas is de Eetbare struikenactie volgeboekt. Het is niet meer mogelijk om via de Groene Loper Deventer struiken voor 1/3 van de prijs te kopen.

Heb je nog wel een plek (op het oog) om struiken of heggen te planten in gemeente Deventer? Bijvoorbeeld in je tuin of op een bedrijventerrein? Misschien kunnen wij je op een andere manier helpen. Mail ons op groeneloper@ulebelt.nl

We weten nog niet of we in 2022 een soortgelijke actie houden. Op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief via ulebelt.nl/groeneloper!

De eetbare struikenactie van de Groene Loper Deventer wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Soortenlijst

Nadat je jouw plan hebt ingediend, nemen we contact op. Samen met jou en met de leverancier bepalen we hoeveel en welke soorten struiken je kiest om het plan zo goed mogelijk uit te voeren. Je kunt kiezen uit allerlei (met name inheemse) soorten, waaronder ruime keus uit biologisch fruit, zoals rode bes, kruisbes en aalbes. Bekijk hier de soortenlijst:

De Groene Loper werkt samen met Holsto Tuinen en Hoopheggen in Olst. De struiken zijn op te halen in Olst of kunnen worden gebracht op locatie (bij grote hoeveelheden). Is het veel werk en is er hulp nodig bij het planten, dan kunnen wij meehelpen met vrijwilligers.

De struiken zijn in pot gekweekt of met kale wortel. Per meter plant je 1 in pot gekweekte struik of 5 kale wortels. Je kunt een gemiddelde prijs van ongeveer € 9,- per strekkende meter aanhouden (daarvan betaal je maar 1/3 – dus € 3,-).

Bomen planten?

Bomen planten met subsidie? Kijk op ulebelt.nl/groeneloper!

Contact