Aandacht voor eten, cursus

Aandacht voor eten is een korte kookcursus die je laat terugkeren naar de basis van het koken. Eten uit de buurt, met de seizoenen. Proeven met aandacht, genieten van pure smaken. Geen hypes, maar gewoon goed eten met minder stress. Lees hier meer.

Aandacht voor eten wordt als cursus van drie avonden aangeboden op de Ulebelt in Deventer.

Data

Dinsdagavond 24 januari: Deel 1 Van de boer naar je bord

Dinsdagavond 31 januari: Deel 2 Koken = proeven

Dinsdagavond 7 februari: Deel 3 Koken met concepten

Inloop vanaf 18:15, we starten om half 7, en we ronden af tegen half 10.

Je krijgt:

  • drie avonden cursus, inclusief samen bereide maaltijd
  • informatieve presentaties
  • praktische kookworkshops
  • veel handige tips om je eetpatroon blijvend een boost te geven
  • recepten en handouts mee naar huis
  • boekje over koken met concepten