Peuters in ’t Wild

De Peuters in het Wild club op de Ulebelt zijn natuurbelevingsochtenden, voor ouders met hun peuter. Elke bijeenkomst een ander thema, simpele activiteiten op het terrein van de Ulebelt, onder deskundige begeleiding.

In de ochtend van 9.30-10.30 uur. Aanmelden kan van te voren ook al, op maandagmiddag 17 uur bekijken we of er voldoende deelnemers zijn!
Deelname aan de activiteit kost 6,50 euro per kind. (inclusief een beker ranja voor de kinderen).

 

 

Thema’s zijn:

Toverheks: komt de vriendelijke toverheks langs op de Ulebelt. Heb jij een knuffel of pop die ziek is of iets gebroken heeft? De toverheks maakt samen met jou een toverdrankje waarvan jouw lieve knuffel of pop weer beter wordt. Kom je gezellig mee zoeken, zingen en spelen?

Kriebelbeestjes /slootdiertjes

Molletje komt hier wonen : Help! Het holletje van Molletje stort in. Hij steekt z’n kop boven de grond en ziet daar..? Benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Wil je een huisje zoeken of maken voor Molletje en zijn vriendjes?

 

BeezYouTy biedt wekelijkse buiten activiteiten voor peuters op het terrein van de Ulebelt. Ouders/Verzorgers/Opa’s/Oma’s etc. zijn van harte welkom om mee te doen. Laten we samen op avontuur gaan op de Ulebelt en mooie herinneringen maken.