uit je kruin

Praktijk dag Uit je kruin!


Evenementgegevens

  • Datum:

Het boek Uit je kruin! beschrijft 52 activiteiten met en rond bomen. Hoe pak je dit aan, hoe bouw je een prettige sfeer op zodat deelnemers (groot en klein) zin hebben om mee te doen? We gaan buiten ervaren, delen, vragen, randvoorwaarden leren en genieten. De nadruk zal liggen op herfst- en winteractiviteiten. De wens van de groep bepaald welke doelgroep de nadruk krijgt, maar alle leeftijdsgroepen (4-6 jaar,6-10 jaar en 16+) komen aan bod. Tussen de middag nemen we rustig de tijd om te eten. De lunch is biologisch inclusief een warme soep. Deelnemers kunnen tegen een kortingsprijs van 10,- Euro (i.p.v. 14,50) Uit je kruin! kopen.

De organisatie van bibliotheken Biblion over het boek: Speels, grappig en inspirerend boek dat zeer geschikt is om vorm te geven aan natuurbeleving. Voor o.a. scholen, opvoeders en natuurgidsen…

Datum: zaterdag 23 november

Tijd: van 9.30- 16.00 uur

Plaats: De Ulebelt

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12

Kosten: 75,- Euro inclusief koffie/thee en biologische lunch

Opgave: via formulier hieronder, graag de voorkeur voor een leeftijdsgroep vermelden. Met het insturen van het opgaveformulier gaat ook de betalingsverplichting in. Een factuur voor deelname wordt twee weken voor de praktijkdag digitaal verzonden.

Meer informatie over het boek