Samenspeelzomerdag met de Speeltuinbende

In de zomer van 2016 bieden veel speelplekken in Nederland heel leuke samenspeelactiviteiten aan. Het zijn allemaal activiteiten waar kinderen met én zonder handicap heerlijk samen kunnen spelen. De Speeltuinbende organiseert deze samenspeelzomerdagen. Op zondag 21 augustus is het samenspelen geblazen bij de natuurspeelplek de Waterstam bij de Ulebelt in Deventer. De Ulebelt is een oase van groen en avontuur in Deventer. Bij het ontwerpen van de natuurspeelplek de Waterstam bij de Ulebelt is uitdrukkelijk rekening gehouden met kinderen met een beperking. En op zondag 21 augustus gaan we dat uittesten met elkaar! De Waterstam is een heerlijke plek om samen te gaan spelen.

Tussen 13.00 – 17.00 gaan we lekker samen huttenbouwen, door de modder banjeren, heksensoep koken, spelletjes spelen, konijntjes aaien en nog veel en veel meer.

Zin om mee te spelen? Stuur een mail naar info@ulebelt.nl en laat weten dat je komt.

Ken je andere gezinnen of vriendjes en vriendinnetjes die het ook leuk vinden om mee te spelen? Nodig ze uit en geef ze op. Iedereen is welkom.

De Speeltuinbende is een testteam van kinderen met én zonder handicap. Wij willen ervoor zorgen dat speelplekken in Nederland toegankelijk worden gemaakt, zodat kinderen – met én zonder handicap – samen kunnen spelen. Speeltuinbendeleider Ilse van der Put is aanwezig bij de samenspeeldag.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan, zet het in jouw agenda en ga lekker spelen!!!

Meer infospeeltuinbendesamenspeelplek Schellerdriehoek Zwolle (1)samenspeelplek Schellerdriehoek Zwolle (2)samenspeelplek Schellerdriehoek Zwolle (3)