Workshop Avonturenstok maken

Nog even een superleuke activiteit komen doen in de herfstvakantieweek?? Doe dan mee met de workshop Avonturenstok bouwen bij de Ulebelt! Op dinsdagmiddag, van 14.00-16.00 uur!

Deze herfstvakantie organiseert de Ulebelt samen met Crea Natura een kinderworkshop Avonturenstok maken. Wie wel eens met kinderen in het bos loopt, heeft het gezien. Stokken hebben een aantrekkingskracht op kinderen. Er zijn zelfs kinderen die er hele verzamelingen er op na houden. Superleuk om zelf een mooie wandelstok te maken!

Tijdens de workshop (14-16 uur) maak je van een stok uit het bos een unieke en persoonlijke wandelstok. Afhankelijk van de leeftijd kan deze stok op diverse manieren bewerkt worden. We bewerken de stok met een zakmes, branden er een naam of figuur in. We schuren de stok glad en versieren de stok met gekleurde wol, stukjes leer, veren, en steentjes. We vlechten een echte handvatlus en werken de stok af met lijnolie. Aan het eind van de workshop ga je met een echte unieke wandelstok naar huis!

Opgaven voor de workshop kunnen gedaan worden via de website van de Ulebelt (vol=vol), de kosten zijn 9 euro per kind (inclusief limonade). Kinderen van 6 en 7 jaar nemen een ouder mee om te helpen, oudere kinderen kunnen zelfstandig deelnemen. In de herfstvakantie vindt deze workshop plaats op  dinsdag 22 oktober! Leuke activiteit in de vakantieweek!

dinsdag 22 oktober: workshop avonturenstok maken!, Opgave kan hier!

Kosten: 9,00 euro per kind (incl limonade), bij balie afrekenen