Geslaagde Nacht van de Nacht


Evenementgegevens

  • Datum:

Het was weer een geslaagde Nacht van de Nacht! Ruim 120 mensen -groot en klein- liepen mee in het donker, langs posten om te voelen, ruiken, horen, griezelen en nagenieten bij het kampvuur. Helaas was de hemel bewolkt, dus de sterren bleven onzichtbaar deze nacht. Dat mocht de pret niet drukken, de overige activiteiten waren heel erg leuk.

Spannende nachtbelevingstocht over ons terrein: durf je mee? Op terrein van De Ulebelt tussen 19 en 22 uur

Tijdens de landelijke Nacht van de Nacht organiseert De Ulebelt op haar eigen terrein een spannende nachtbelevingstocht voor ouders met kinderen! Durf jij mee te doen? Neem je zaklamp mee en kom tussen 19 en 22 uur naar De Ulebelt! Na ontvangst bij het hoofdgebouw ga je een korte wandeling doen en onderweg maak je kennis met de nacht. Activiteiten die je onderweg kunt doen zijn sterren bekijken, zoogdieren van de nacht bekijken, slapende dieren bekijken, uilenballen uitpluizen,  daarna lekker bijkomen bij het kampvuur. De Ulebelt organiseert deze nacht in samenwerking met IVN Deventer en de Vogelwerkgroep IJsselstreek. Er valt veel te beleven in de nacht, ook als al het licht uit is! Beleef het mee op De Ulebelt.

Starten kan vanaf 19 uur tot 21 uur (niet allemaal tegelijk!); eindtijd is 22 uur.

De Nacht van de Nacht is uitgeroepen om het belang van de nacht en van duisternis te benadrukken. Dit jaar vindt deze manifestatie alweer voor de 11e keer plaats. Meer info

Kosten: €3,50 p.p.  Hierbij krijg je een gratis consumptie (koffie/thee/warme chocomel)

Nacht van de Nacht vuurNacht vd Nacht 15uil2