Herfstvakantie bij de Ulebelt


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 24 oktober 2021


In de herfstvakantie kun je op Wilde Beesten Safari in de tuinen van de Ulebelt. Ontdek alle kleine kriebelaars op en onder de blaadjes! Haal bij de receptie of in de stal een speurblad op, tussen 16 en 24 oktober. en ga op zoek! De tuinen herbergen veel meer dieren dan je denkt, laat je ons weten wat je vindt?

De Kinderboerderij is gesloten op maandagen, de natuurspeelplekken zijn dan wel open. De Horeca Koffie met een J is geopend van wo t/m zo.

Vanwege de Kinderboekenweek kun je t/m 17 oktober ook een speurtocht doen bij Koffie met een J: Nicolien van de nieuwe kinderboekenwinkel @studio_pretletter heeft een Worden wat je wil-speurtocht gemaakt. Wie de puzzel oplost maakt kans op een fijne boekenprijs! Je kan de speurtocht afhalen bij de bar van Koffie met een J, geopend van wo t/m zo. Koffie met een J houdt dit najaar Buitenfeest: elke maand op zondag en in de vakanties/ met speciale gelegenheden- van mooie liedjes, klein theater en grote verhalen. Soms alleen voor kinderen, meestal voor iedereen.We doen de lichtjes aan, leggen warme plaids neer en serveren verwarmende soep, hotdogs en hete choco.

Zie de agenda voor het programma. En via Facebook en Insta houden we je op de hoogte. We zien je graag!