Jongedierenfeest tweede paasdag


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

De lente komt er aan, tijd voor jonge dieren en een feest! Ons jaarlijkse Jongedierenfeest op tweede Paasdag is van 12 tot 17 uur. Er is van alles te beleven: er zijn uiteraard jonge dieren, leuke kinderactiviteiten, lekkere horeca en info-stands. Van harte welkom!

Op 2 april ( 2e Paasdag) is het weer zover en vieren we weer de start van een nieuw seizoen. Het thema is ‘Water’. Naast de lammetjes en de kuikentjes zijn er weer allerlei activiteiten . Ons drinkwatertappunt wordt geopend en de jeugdbrandweer komt, de natuurorganisaties leggen de nadruk op water in de natuur, er komt een educatieve speurtocht met allerlei weetjes over de rol van water, het terras is open en in de speeltuinen kan lekker gemodderd worden. De PGB-groep heeft een kraam met zelf gemaakte spulletjes, 2e hands hen zit weer op haar nest .

King is er met zijn kakelima waar lekker wordt gekookt zodat we iets warms binnen krijgen, er kan geknutseld worden, een broodje gebakken en tegen die tijd zijn er vast nog meer activiteiten aangeschoven. Het feest is van  12.00 uur tot 17.00 uur.

Hopelijk is het mooi weer; de Enkhuizer Almanak voorspelt koel lenteweer voor die week; dat kan dus heerlijk zijn om even de neus buiten de deur te steken. Kom je ook?