Lezing Tuinvogelconsulent: maak je buurtinitiatief aantrekkelijk voor vogels!


Evenementgegevens

  • Datum:

Groene Loper- bijeenkomst om in het nieuwe jaar goed van start te gaan, want ook in 2016 gaan we door met de Groene Loper Deventer!

In het kader van het Groene Loper-project organiseert de Ulebelt een lezing met een Tuinvogelconsulent van Vogelbescherming Nederland. Jan Kamman komt vertellen hoe je je eigen groene buurtinitiatief (of eigen tuin) aantrekkelijk kunt maken voor vogels. Waar moet je aan denken, wat zijn belangrijke planten en overige maatregelen die je kanroodborst treffen. Aansluitend willen we graag samen met jullie het glas heffen op het nieuwe jaar en plannen en ideeën uitwisselen.

De avond is primair bedoeld voor het netwerk van de Groene Loper Deventer, maar ook andere geïnteresseerde tuin- en vogelliefhebbers zijn van harte welkom!

Het programma is als volgt:

19.15 uur inloop met koffie/thee

19.30 uur welkom, toelichting op avond; Lezing door Jan Kamman, Tuinvogelconsulent bij Vogelbescherming Nederland. Bespreken van mogelijkheden om in je eigen buurttuin een tuinvogeladvies te krijgen

Rond 20.30 uur pauze met een lekker drankje

Luchtig en ontspannen vervolg met plannen voor Groene Loper in 2016. Aan de orde komen: activiteiten om als groen buurtinitiatief bij aan te sluiten; Fietstocht op zaterdag 21 mei langs Groene Loper-initiatieven; snoeicursus,  stand van zaken van fotoproject en van de voucher-aanvragen en alles wat er verder valt uit te wisselen!

Locatie: de Ulebelt, Maatmansweg 3, Deventer

Kom je ook? Geef je dan nog even op via onderstaand formulier  en neem gerust nog iemand mee!

Meer informatie: Maike Nelissen, 0570-653437 of mail

Meer informatie over Tuinvogelconsulenten van Vogelbescherming Nederland