Natuur-doe-middag


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 29 augustus 2018


In de zomervakantie is er op woensdagmiddag een natuuractiviteit! Wel eens gehoord van de 50-dingen-die-je-moet-doen -voor-je-twaalfde? Deze middagen gaan we een aantal van die 50 dingen uitproberen!

Woensdag 25 juli, Waterbeestjes. We nemen deze keer de veldkar mee naar de Kikkerpoel en gaan beestjes vangen en bekijken. Daarna gaan we ook nog watermonsters kleien!  Kosten: 4,00 euro per kind per keer. Leeftijd vanaf 7 jaar (voor het wateronderdeel!). Geef je op via info@ulebelt.nl; max 15 kinderen.

Op natuuravontuur: woensdag 8 augustus gaan we ook lekker struinen, details volgen nog! Kosten 4,00 euro per kind.

Op wilde beestjes-safari: met de veldkar gaan we op pad om alle minimonsters op het terrein te ontdekken (kevers, pieren, pissebedden, slakken etc). woensdag 22 augustus. Kosten 4,00 euro per kind.

Vlindervoederbakje maken, leuk om in je eigen tuin op te hangen! woensdag 29 augustus. Neem zelf een felgekleurde plastic tas mee die verknipt mag worden! Het is vrije inloop tussen 14.00 en 15.30 uur, materialen liggen klaar om aan de slag te gaan. Als je klaar bent, ligt er een vlinderzoekkaart voor je klaar om naar vlinders te kijken! Kosten 4,00 euro per kind

Op de woensdagen 1 en 15 augustus zijn er ook leuke kinderactiviteiten: workshop Avonturenstok maken! Klik hier voor meer info

Logo 50 dingen 2016