Natuurpeuters in de winter


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 16 december 2015


Speciale editie in de winter: Winterpeuters op 16 december

Info & Voorwaarden

Aankomst: 9:30, vertrek 9:45 voor materiaal
Knutselen 10:00 – 10:45
Kosten: €3.-, betalen bij Kikkerkeet
Extra: neem fruit en drinken mee voor de pauze

Maximaal 6 peuters van 2 en 3 jaar.

Aanmelden via de site!

Hou Facebook/ website in de gaten voor volgende activiteiten!

Kom met je kleintje naar De Ulebelt en we gaan op ontdekkingstocht!
Anna Vehof van Binnenstebuiten organiseert samen met de Ulebelt natuurbelevings-speelochtenden voor peuters van 2 tot 4 jaar. Van 9:45 tot 11:00 uur, Ulebelt, Deventer. Verzamelen en betalen bij de Kikkerkeet.

Let op: voortaan geldt: aanmelden van te voren voor de Natuurpeuters! Er geldt een maximum aantal peuters dat mee kan doen. Klik hier of er nog plek is.

Elke woensdagmorgen buiten de vakanties om en tot aan de herfstvakantie.

Kosten: € 3,-
Terwijl de peuters op stap gaan, kunnen de ouders naar het Mama-Cafe van de Ulebelt; hier kun je ook koffie/ thee bestellen! Op afstand (maar dichtbij) lekker koffiedrinken en kennismaken (of een boek lezen). Wij gaan intussen op de Ulebelt op zoek naar bijzondere dieren en planten, spelen met zand, water en modder of we doen we een leuk spelletje. De begeleider, Anna Vehof, heeft uitgebreide ervaring met natuur én kleine kinderen, dus het wordt supergezellig!
Neem droge kleertjes mee, we kunnen geen schone kleertjes garanderen. Voor meer informatie (bijvoorbeeld over waarom het niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk is), ga naar Natuurpeuters.

natuurpeuters (1) natuurpeuterles-31102014 ontdekkingstas natuurpeutersnatuurpeuter oscar-moddernatuurpeuters (2)logo-natuurpeuters-modderhandjes1