Peuters in ’t Wild


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 september 2018 tot en met 29 november 2018. De eerstvolgende keer is op 25 september 2018 09.30

  • Toekomstige data:

De Peuters in het Wild club op de Ulebelt gaat door!  Peuters in t Wild zijn natuurbelevingsochtenden, voor ouders met hun peuter. Elke bijeenkomst een ander thema, simpele activiteiten op het terrein van de Ulebelt, onder deskundige begeleiding.

In de ochtend van 9.30-10.30 uur.
Deelname aan de activiteit kost 6,50 euro per kind. (inclusief een beker ranja voor de kinderen).

 

 

Thema’s zijn:

Toverheks: komt de vriendelijke toverheks langs op de Ulebelt. Heb jij een knuffel of pop die ziek is of iets gebroken heeft? De toverheks maakt samen met jou een toverdrankje waarvan jouw lieve knuffel of pop weer beter wordt. Kom je gezellig mee zoeken, zingen en spelen?

Kriebelbeestjes /slootdiertjes

Molletje komt hier wonen : Help! Het holletje van Molletje stort in. Hij steekt z’n kop boven de grond en ziet daar..? Benieuwd hoe het verhaal verder gaat? Wil je een huisje zoeken of maken voor Molletje en zijn vriendjes?

 

BeezYouTy biedt wekelijkse buiten activiteiten voor peuters op het terrein van de Ulebelt. Ouders/Verzorgers/Opa’s/Oma’s etc. zijn van harte welkom om mee te doen. Laten we samen op avontuur gaan op de Ulebelt en mooie herinneringen maken.