Startbijeenkomst Tiny Forest


Evenementgegevens


In maart gaan we het Tiny Forest aanplanten in het Gooikerspark: een mini-bos voor de buurt! Een Tiny Forest is een klein bos, met inheems plantgoed, dat vrij dicht aangeplant wordt, en dat binnen 10 jaar tijd een fraai dichtgegroeid bos moet opleveren. Het Tiny Forest is een project met en voor en door de buurt! Er is plek om lekker te genieten van het bos, te kletsen met elkaar, buurtgenoten te ontmoeten en zelfs ruimte voor een buitenklas. Schoolklassen kunnen hier terecht om meer te leren over bomen en het bos.

Tijdens de Boomfeestdag op woensdag 14 maart gaan we het bos aanplanten, een eerste startbijeenkomst voor de buurt organiseren we op dinsdag 30 januari, bij de Ulebelt. Je bent van harte welkom om meer te komen horen en mee te praten over het Tiny Forest Deventer!

We zijn dan ook op zoek naar mensen die graag betrokken willen zijn, die zin hebben in het voorbereiden, uitdenken, aanplanten, onderhouden en/ of verzorgen van het bosje. Lijkt je dat ook leuk? Kom dan vooral op 30 januari naar de Ulebelt! Om 19.30 uur!

Contactpersoon: Maike Nelissen

Meer informatie over dit project