Workshop Dagelijks Vers koken


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 24 februari 2016


Weg van de supermarkt: van de boer op je bord

“Dagelijks vers koken” is een workshop van twee avonden over praktisch koken met mooie verse producten, rechtstreeks van het land. Farm to table-koken noemen ze dat in hippe restaurants – vroeger heette het gewoon ‘eten koken’. Maar in deze maatschappij van haast en druk-druk-druk is zelf koken geen vanzelfsprekendheid meer. Terwijl het wèl kan, ook met een baan en zonder pakjes en zakjes – als je de boel maar goed organiseert. En daar gaat deze workshop dus over: de organisatie van ons eten.

Onderwerpen zijn o.a. het werken met weekmenu’s, koken met kliekjes en verspilling voorkomen, basistechnieken in de keuken, receptloos koken en natuurlijk de praktijk van boodschappen doen buiten de supermarkt. Beter eten: verser, lekkerder, gezonder, duurzamer. En minder stress!

Woensdag 17 en 24 februari, van 19:30-21:30, bij de Ulebelt in Deventer. Kosten: 49 euro. Aanmelden: mail naar anouk@alleszelfmaken.nl. Meer info zie www.alleszelfmaken.nl

logo-alles zelf maken