Babybomenactie

In november en december organiseert De Ulebelt weer een Babybomenactie. In Deventer en omgeving worden jonge boompjes geoogst en gratis uitgedeeld.

Je kunt je aanmelden om mee te helpen op een Oogstdag of om boompjes op te halen op een Uitdeeldag. Doe je mee? Lees hier meer en meld je aan!

De Groene Loper Deventer en omstreken

De Groene Loper Deventer e.o. helpt jou om je omgeving groener en biodiverser te maken.  Met (eetbare) struiken, bomen, geveltuintjes, moestuinen of een natuurspeelplek. Hierdoor knappen buurten en wijken op, leren buurtbewoners elkaar kennen en genieten meer mensen van de natuur dicht bij huis.

Plantactie Groene Loper 2023

Van Boven en Onder  GOED 

Geveltuin, schutting, muur én bodem vergroend

Samen met alle buurtinitiatieven van de Groene Loper Deventer e.o. hebben we duizenden biobloembollen en vele klimplanten geplant! Dank jullie wel!

Lees hier over het inleveren van de zakken en potten.

Groene Agenda 2023

BABYBOMENACTIE 2023:

OOGSTDAGEN:

Do 14 dec:  Deventer: Douwelerkolk

UITDEELDAGEN:

Za 16 dec: Deventer: Ulebelt


AANMELDEN:

Aanmelden is noodzakelijk en kan via Ulebelt.nl/babybomenactie

Doe je mee?

Wil je aan de slag om jouw omgeving te vergroenen of biodiverser te maken? Meld je aan als vrijwilliger of laat ons je plan weten! Je kunt als groen initiatief aansluiten bij de Groene Loper Deventer e.o.. Dan bieden we ondersteuning op maat. De Groene Loper helpt jou op weg met acties, informatie, inspiratie en een groot netwerk.

De Groene Loper Deventer wordt uitgevoerd door de Ulebelt en is onderdeel van de Groene Loper Overijssel. De Groene Loper Deventer wordt mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel (Natuur voor Elkaar), Gemeente Deventer en vele andere fondsen, organisaties en vrijwilligers.

Contact:

groeneloper@ulebelt.nl

Volg de Groene Loper Deventer e.o. op Facebook

Aanmelden Nieuwsbrief Groene Loper Deventer e.o.