Herfstvakantie bij Ulebelt

In de herfstvakantie kun je op Wilde Beesten Safari in de tuinen van de Ulebelt. Ontdek alle kleine kriebelaars op en onder de blaadjes! Haal bij de receptie of in de stal een speurblad op, tussen 16 en 24 oktober. en ga op zoek! De tuinen herbergen veel meer dieren dan je denkt, laat je ons weten wat je vindt? Let wel, op maandag is de kinderboerderij gesloten, de natuurspeelplekken zijn wel open. De horeca Koffie met een J is van wo t/m zo geopend.

Ontdek de fraaie herfstkleuren, ruik de frisse najaarsgeuren met een wandeling door de tuinen. De Biodiversitour laat je de tuinen in de herfst beleven. Haal een routeboekje op bij de receptie of download de app.

Vanwege de Kinderboekenweek kun je t/m 17 oktober ook een speurtocht doen bij Koffie met een J: Nicolien van de nieuwe kinderboekenwinkel @studio_pretletter heeft een Worden wat je wil-speurtocht gemaakt. Wie de puzzel oplost maakt kans op een fijne boekenprijs! Je kan de speurtocht afhalen bij de bar van Koffie met een J, geopend van wo t/m zo. Koffie met een J houdt dit najaar Buitenfeest: elke maand op zondag en in de vakanties/ met speciale gelegenheden- van mooie liedjes, klein theater en grote verhalen. Soms alleen voor kinderen, meestal voor iedereen.We doen de lichtjes aan, leggen warme plaids neer en serveren verwarmende soep, hotdogs en hete choco. Zie de agenda voor het programma. En via Facebook en Insta houden we je op de hoogte. We zien je graag!