Hoog Water! 6 juli

Ook dit jaar weer volop expedities door De Ulebelt met leerlingen in de uiterwaarden, in kader van Ruimte voor de Rivier. Ondertussen presenteert Kunstenlab de tentoonstelling Hoog Water!

Komt dat zien allen, u bent van harte welkom tijdens de feestelijke opening van Hoog Water! op vrijdag 6 juli om 16.30 uur bij de muziekkoepel in het Worpplantsoen te Deventer. Aansluitend, rond 18.00 uur, wordt ook de bijbehorende tentoonstelling Hoog Water! | RE-:) CREATIEPLAATS.:)) van Patrick Mangnus geopend in het Kunstenlab.

De relatie tussen de stad en de rivier verandert voortdurend. Met het graven van nevengeulen in het kader van Ruimte voor de Rivier probeert de mens de natuur opnieuw aan banden te leggen. Laat de natuur dit gebeuren of is het juist de mens die zich zou moeten aanpassen? Hoe gaan wij om met veranderingen in ons klimaat? Acht kunstenaars geven in een kunstwerk hun visie op deze vraag.

5 t/m 8 juli 2012, festival ‘Deventer op Stelten’
Een spannende en poëtische tentoonstelling in het Worpplantsoen in Deventer, midden in het stroomgebied van de IJssel.

Deelnemende kunstenaars:
Nathalie Bruys – Marieke de Jong – Filip Jonker – Paul de Kort – Atelier van Lieshout – André Pielage – Maria Roosen – Paul Segers

Voor meer info, zie hier