Eetmaatjes
Schuif op donderdag gezellig aan in het (eet)café van de Ulebelt. We koken een heerlijke hoofdmaaltijd met een nagerechtje. Het is voor iedereen die lekker, gezond en in gezelligheid met elkaar wilt eten. Meld je aan (alleen of met z’n twee) en kom gerust een keertje langs.

Meedoen
Wil je leren koken of graag een keer helpen? Dan ben je vanaf 16.00 uur al welkom. Ook zijn er per keer een paar mensen die helpen afruimen. Zo is het niet alleen lekker, maar ook echt een beetje samen.

Kosten
We willen deze tafel toegankelijk maken voor iedereen en we geloven in een samenleving waarin we kunnen delen van onze rijkdom. De gemiddelde kostprijs per persoon is €7,-. Als je iets meer kunt betalen, dan levert dat ruimte op voor iemand die minder kan betalen. Je bepaalt dus je eigen bedrag. We hopen dat de tafel zo een gevarieerd gezelschap oplevert met veel tevreden eters. Afrekenen kan ter plaatsen met de pin of contant.

Data en aanmelden
De aanschuiftafel is op donderdag 19 oktober, 2, 16 en 30 november en 14 december. Ook in het nieuwe jaar komen er weer data. Aanmelden kan steeds tot dinsdag 19.00 uur vóór de betreffende datum.

Je gaat ermee akkoord e-mail van ons te ontvangen door dit formulier in te dienen en begrijpt dat je contactgegevens bij ons worden opgeslagen.