cupcake

Kerstvakantie bij De Ulebelt

Zin in even uitwaaien buiten of de dieren komen aaien? Of kom je ons kerstkalfje bewonderen (geboren op vrijdagavond 19 december!)? Doe je mee aan de kerstspeurtocht? Of wil je ook wel eens een feestelijke cupcake maken voor de vogels? Kom dan in de kerstvakantie lekker naar De Ulebelt en neem je ouders, opa en oma, buren en vrienden mee! De speurtocht is tijdens de openingstijden af te halen bij één van de dierverzorgers!

Enne, je mag ook al komen spelen op de nieuwe speelplek! Deze is nog niet helemaal af, omdat we nog planten gaan zetten en wilgentenen hutten bouwen. Dat gaan we doen in de periode januari-maart. In de tussentijd mag je wel alvast komen kijken en spelen! Kun je meteen een nieuwe naam voor de speelplek verzinnen! Je mag je inzending nog tot 1 maart inleveren!

De openingstijden in de kerstvakantie zijn als volgt: Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag geheel gesloten. Verder geldt:

Kinderboerderij is geopend op maandag t/m vrijdag, van 9-17 uur en op zondag van 13-17 uur. Tweede kerstdag: van 13-17 uur

Het hoofdgebouw is geopend op doordeweekse middagen van 13-17 uur (voor afhalen van plastic zakjes; voor een kopje koffie/ thee, voor het winkeltje etc); maar niet op 1e Kerstdag en Nieuwsjaardag.

Vrijdag 2 januari: activiteit voor kinderen Maak je eigen cupcake wintervoer voor vogels! Inloop tussen 14 en 16 uur; kosten zijn 3 euro per kind, inclusief kopje chocomelk of limonade.

 

DSC02837IMG_0669