Vier je kinderfeestje op de Ulebelt!

Het terrein van de Ulebelt leent zich uitstekend voor een lekker buitenfeest voor je kind!
Met twee natuurspeelplekken, de groene ruimte en de dieren van de stadsboerderij ligt er al een basis voor een geslaagd feest.
Met één of meer van de volgende feestpakketten, kun je het nog leuker maken!

Voor informatie en mogelijkheden kunt u ons bellen of alvast een aanvraagformulier voor een boeking invullen.

NB Deze arrangementen voor kinderfeestjes zijn te boeken op doordeweekse dagen vanaf maart 2024. Nog vragen hierover? Neem dan contact met ons op!

Kolderbolder

Een feestelijke bolderkar vol (natuur)activiteiten. Alles wat je nodig hebt voor een leuk kinderfeestje: materialen, een picknickmand met tafelkleed, bordjes, bekertjes en vlaggetjes.
Er is keuze uit drie thema’s, namelijk:

  • creatief met de natuur (opdrachtkaarten over natuurknutselen, muziek maken en andere fantasierijke natuurzaken);
  • sport- en spel (kaarten met spelletjes in de natuur, waaronder een waterspel en een hindernisbaan);
  • natuurbeleving (onderzoeks- en belevingsopdrachten over natuur).
    De kolderbolderkar kan gedurende 3 uur gebruikt worden. Per 4 kinderen is één begeleider nodig, bij het uitvoeren van de opdrachten.

Op safari bij de Ulebelt

Als een echte onderzoeker op safari bij de Ulebelt: op zoek naar natuurontdekkingen. Elk kind krijgt zijn eigen rugzakje, met daarin onderzoeksmaterialen en een opdrachtenwaaier. Deze kunnen gebruikt worden om op onderzoek te gaan bij de Ulebelt. De kinderen gaan bijvoorbeeld bodemdiertjes zoeken, de boerderijdieren bekijken en zaden verzamelen. De rugzakjes zijn ook individueel te huren.

Zoemtuin

Op het terrein is ook de Zoemtuin te vinden. Een omheinde tuin met picknicktafels te midden van bloeiende bloemen. Deze tuin kun je gedurende het feest huren om bijvoorbeeld ranja te drinken, cadeautjes uit te pakken en te zingen voor de jarige.

Horeca

Om het feestje helemaal af te maken, boek je een horeca-arrangement. Je krijgt dan voor elk kind ranja, een zakje chips, een ijsje en koffie/thee voor de begeleiders. Ook is het mogelijk om een cadeautje voor de jarige te bestellen.

Prijzen

Huren van de Kolderbolderkar: €40,- (tijdsduur: 3 uur)
Op safari bij de Ulebelt: €3,50- per rugzak.
Zoemtuin : €15- per uur.
Horeca-arrangement : €6,- per kind.
Cadeautje voor de jarige te bestellen : €10,- .