Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Ulebelt

Twee keer per jaar wordt er een speelgoed- en kledingbeurs georganiseerd in de zalen van de Ichtuskerk aan de Holterweg 108 in Colmschate, Deventer. De opbrengst van de verkoop van je spullen is voor jezelf! Een klein deel sta je af. Dit komt ten goede aan de Ulebelt. Op zaterdag 6 april 2024 van 9:00 tot 12:00 uur wordt de volgende kledingbeurs gehouden . Je kunt dan tweedehands kinderkleding, kinderkameraccessoires, puzzels, boeken en speelgoed kopen en verkopen.

Drie weken van tevoren kun je je inschrijven en een verkoopnummer aanvragen (zie spelregels).

Vrijwilligers gezocht!

We zoeken vrijwilligers om te helpen bij de kinderkledingbeurs. We vragen of je minimaal twee dagdelen kunt helpen: vrijdagavond (18.00-22.00), zaterdagochtend (8.30-12.30), zaterdagmiddag (13.00-16.00). Aanmelden voor vrijwilligerswerk start 5 weken voor de volgende beurs. Als vrijwilliger heb je het voordeel dat je, voordat de officiële verkoop begint, alvast kleding voor je eigen kinderen mag uitzoeken. Graag aanmelden bij Yvonne Wiggers.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de volgende beurzen, meld je dan aan voor de mailinglist bij Yvonne Wiggers. Of kijk op Facebook.