Activiteiten meivakantie

Er is veel te beleven in de meivakantie bij De Ulebelt. Allereerst zijn er jonge geitjes te bewonderen, die nu naar buiten mogen. Verder organiseert De Ulebelt creatieve workshops, met tekenen en knutselen. Op 27, 28 en 29 april zijn er acht workshops Creatief Tekenen!, begeleid door Jolanda Hilgers. En op vrijdag 2 mei is er weer een knutselmiddag met Maike Fakkert.

Workshops Creatief tekenen!

Op 27, 28 en 29 april zijn er acht workshops Creatief Tekenen!, begeleid door Jolanda Hilgers. Jolanda laat kinderen inspiratie uit de natuur halen en op papier zetten, met verschillende materialen en tekentechnieken. De workshops voor verschillende leeftijdscategorieën bestaan uit bijeenkomsten van circa 1,5 a 2 uur, waarbij elementen uit de natuur gekoppeld worden aan een tekenopdracht. Bij mooi weer is het buiten tekenen en bij wat fris weer lekker binnen! Kosten bedragen € 8,50-11,50 per kind, inclusief drinken en materiaal. Voor data en tijden: klik hier. Aanmelden via: info@natuurlijktekenen.nl

Knutselinloop

Zin in gezellig getjilp in de tuin? Maak je eigen vogel tijdens de knutselmiddag!  Kom vrijdag 2 mei naar De Ulebelt! In mei leggen alle vogels een ei! We gaan deze middag van allerlei materialen rare snoeshanen en andere bijzondere vogels maken. En wie weet ontdekken we hoe hun eieren eruit zien….

Heb jij spullen in huis waarmee je ook van die speciale vogels kunt maken?  Dan mag je deze spullen meenemen en een vogel maken zoals jij dat wilt! Er wordt gezorgd voor een paar flinke dozen met kosteloos materiaal, verf, naald en draad, scharen en lijm, waarmee je aan de slag kunt.  Bovendien kan er op de Ulebelt zelf ook nog gezocht worden naar veertjes, takjes, blaadjes en meer om je vogel nog mooier te maken! Tip: wat dacht je van een vogel voor Moederdag?

Waar en wanneer?

  • Vrijdag 2 mei 2014
  • in het Uilennest op de Ulebelt, Maatmansweg 3 Deventer
  • van 14.00 – 16.00 vrije inloop
  • Voor kinderen van 4 – 12 jaar ( kinderen tot 4 jaar met begeleiding ook welkom!)
  • Kosten: € 3,50 pp ( inclusief limonade)
  • Opgeven mag, hoeft niet.
  • Neem gerust spullen mee: lapjes, gekleurde papiertjes, rietjes, knopen, alles kan!

Ik heb zin er samen met jullie een leuke middag van te maken!

Tot dan, Maike Fakkert

vogels