Bedenk jij de nieuwe naam voor de natuurspeelplek?!

Wie verzint een leuke en passende naam voor onze nieuwe natuurspeelplek? Lever je idee in, met je naam en tel/mail erbij, dat kan nog tot 9 maart! Per mail of afgeven bij de receptie (in de grote melkbus!) of bij een dierverzorger. De beste naam zal worden onthuld tijdens de opening van de natuurspeelplek, op woensdagmiddag 25 maart, rond 14 uur, in aanwezigheid van wethouder Rorink.

Kunstwerk siert nieuwe natuurspeelplek Ulebelt

In de kerstvakantie heeft graffitikunstenaar Felix Newhouse een prachtig kunstwerk aangebracht op de nieuwe natuurspeelplek van De Ulebelt. Hij heeft, geïnspireerd door de stijl van Hundertwasser, de wanden van de tunnel voorzien van een kleurige afbeelding met een heuvelachtig landschap, bomen, huisjes, fraaie gestileerde kleurvlakken.

De tunnel is een onderdeel van de natuurspeelplek, en loopt door de berg zand, waar ook kinderen in een rolstoel doorheen kunnen rijden. De speelplek zit vol uitdagingen voor kinderen vanaf 8 jaar, met een flink grote waterspeelplek waar je over boomstammen balanceert, over dikke steen springt en lekker met water kunt kliederen aan de mooie nieuwe pomp. De nieuwe natuurspeelplek is zo goed als klaar. Afgezien van de laatste beplantingen en wilgentenen hutten, die in het vroege voorjaar nog volgen, is er al volop te spelen op deze uitdagende plek. De feestelijke opening volgt op woensdag 25 maart!

De Ulebelt heeft een wedstrijd uitgeschreven voor kinderen om een goede passende naam voor deze speelplek te verzinnen. Klik hier voor meer info

graffity tunnel graffity tunnel 2 graffity tunnel 3