Ter voorbereiding op de start van het nieuwe seizoen, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team komen versterken! Op de volgende plekken zijn vacatures:

  • Horeca: versterking van het team dat de Kikkerkeet geopend houdt, op de middagen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.  Planning in onderling overleg. Vind je het leuk om gastvrouw of gastheer te zijn en horecawerkzaamheden te verrichten in een gezellig team? Meld je aan!
  • Receptie: afwisselende werkplek met als belangrijkste taak bezoekers te woord te staan aan de telefoon of aan de balie,  verzorgen van koffie en thee in de pauzes en aan bezoekers, administratieve werkzaamheden. Diensten draaien per dagdeel, in onderling overleg te plannen. Echt een plek als spin midden in het web!
  • Activiteitengroep: dit is een nieuw initiatief, om met een groep vrijwilligers onder aansturing van één van de vaste medewerkers een programma van (kinder-)activiteiten op te zetten en uit te voeren, op bv woensdagmiddagen en in weekenden/ vakanties. Opzet, inzet en invulling staat nog open en overleggen we gezamenlijk. Lijkt het je leuk om activiteiten te begeleiden, kinderfeestjes te verzorgen, publieksactiviteiten te begeleiden? Of heb je leuke ideeën voor de invulling ervan? Meld je aan!

Voor alle vacatures geldt: begeleiding en inwerkperiode, je gaat deel uit maken van een leuk, divers Ulebelters-team èn je komt te werken bij het Leukste Uitje van Overijssel!

Interesse of nog vragen? Neem contact op met de Ulebelt! Je kan vragen naar Ineke Veldkamp of Anne Kamphuis, of een mail sturen: info@ulebelt.nl