Mama-café Ulebelt met winterreces

Update december 2015: Het Mama-cafe gaat in 2016 weer open met gewijzigde frequentie! Tot mei is er maandelijks op de eerste woensdag van de maand Mama-Café; daarna op de 1e en 3e woensdag (tijdens de schoolvakanties afwijkend).

Het Mama-café, op woensdagochtend van 9.30-11.30 uur is dè ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders met hun baby’s en peuters op een prachtige locatie in het groen. Een plek waar alle (aanstaande) ouders met hun baby of peuter elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig samen komen. De inloop is gratis, Drukwerkje betaalt alleen je consumptie(s).

Mama Café Ulebelt

·         Wil je graag andere (aanstaande) ouders ontmoeten?

·         Vind je kind het leuk andere kinderen te ontmoeten en (buiten) te spelen?

·         Heb je vragen over je zwangerschap, baby of het ouderschap?

Kom dan naar het Mama Café Ulebelt. Op woensdagochtend van 9.30-11.30 uur. Elke eerste woensdag van de maand, vanaf mei ook op de derde woensdag.

Tot mei elke eerste woensdag van de maand:

• 6 januari  • 3 feb  • 2 maart • 6 april

Na 1 mei elke 1ste en derde woensdag van de maand:

• 11 mei (4 mei is meivakantie) • 25 mei • 1 juni • 15 juni • 6 juli

Gastvrouwen

De gastvrouwen, Anja Beeuwkes (www.aananda.nl) en Anna Vehof (www.buitenspelennatuurlijk.nl) hebben vanuit hun werkveld ruime ervaring in het werken met zwangeren en (jonge) kinderen.

Thema’s

Regelmatig staat het Mama Café in het teken van een thema. Daarvoor  worden  professionals uitgenodigd om hun kennis en informatie te delen en presentaties te geven over allerlei onderwerpen waar je als ouder mee te maken krijgt.

Extra activiteiten

Onder begeleiding van Anna Vehof kunnen peuters  op het terrein van de Ulebelt op zoek gaan naar bijzondere dieren en planten, spelen met zand, water en modder of een leuk spelletje doen. Natuurpeuters start om 9:45. Om de rust te bewaren, kan je peuter niet later instromen. Het duurt tot 11:00. Voor de extra activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Locatie

De Ulebelt, Maatmansweg 3, Deventer.  De kinderboerderij en de natuurspeelplaats De Takkenbende zijn geopend tijdens het Mama Café.

Wanneer: Op woensdagochtend van 9.30-11.30 uur

mamacafe natuurpeuterles-31102014 natuurpeuters (1)