Er zijn vele mogelijkheden voor bedrijven om samen te werken met de Ulebelt. Wij zetten onze sponsors graag in het zonnetje. Onderstaande sponsors hielpen ons de afgelopen jaren al!

Voor sponsormogelijkheden en onze tegenprestaties, kijkt u op de sponsorpagina van de Ulebelt

Nieuws sponsors

Working Spirit

Working Spirit kwam in juli 2022 de Ulebelt twee laptops aanbieden, te gebruiken door de medewerkers. Mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Working Spirit is een IT bedrijf in Deventer wat vooral mensen detacheert bij verschillende opdrachtgevers. Ze hebben een eigen fonds waarmee ze duurzame projecten ondersteunen.

April 2022 mochten wij weer een prachtige cheque in ontvangst nemen van de Kledingbeurs! De opbrengst van deze beurs voor tweedehands kinderkleding en speelgoed van afgelopen weekend leverde € 1.800,- op voor de Ulebelt!

Brilman Hoogwerker

Eind december 2021 hadden we een klus op niveau. Het gaas dat de kapschuurzolder beschermt tegen brutale kauwtjes, moest vervangen worden. Eerste klus was om het gaas er af te halen. Dankzij de sponsoring van een hoogwerker door Brilman Bathmen kon deze klus veilig geklaard worden.

Eind november 2021 startte de Ulebelt met een crowdfundingsactie om de meerkosten van de bouw van de nieuwe geitenstal op te kunnen vangen. De actie was een groot succes, meer dan 100 particulieren doneerden geld voor de geitenstal. Daarnaast ontvingen we donaties van drie bedrijven, namelijk Paul van Gurp, Fakkert biologische diervoeders en Ool’s Engineering BV. In totaal werd er zo 5.188 euro opgehaald, een mooi bedrag!

In 2021 ontving de Ulebelt een donatie van 10.000 euro van de Boks Scholten Stichting als bijdrage voor de nieuwbouw van de geitenstal.

De oogst van het statiegeld bij de Albert Heijn in de Vijfhoek van najaar 2021 leverde een mooi bedrag op! Deze bijdrage van 718 euro gaan we inzetten voor een nieuwe voerautomaat bij de dieren!

Medewerkers van Rabobank Salland boden vrijdag 12 november 2021 de Ulebelt een mooie cheque aan van 2300 euro. Deze cheque was het resultaat van de Rabo ClubSupport actie, waarmee de Rabobank clubs en verenigingen steunt met een financiële bijdrage.

De halfjaarlijkse Kledingbeurs in oktober 2019 leverde een fraaie cheque op ter waarde van 2100 euro. Het coördinatieteam van de Kledingbeurs, bestaande uit Laura, Laura, Rianne en Renske, boden Frances Prins, directeur van de Ulebelt., deze cheque aan.

Een afvaardiging van leerlingen en leerkrachten van basisschool Panta Rhei en Tintaan kwam 4 juni 2019 een prachtige cheque met het bedrag van 2.000 euro aanbieden aan de Ulebelt. Tijdens de Koningsspelen hielden de leerlingen een zogenaamde Loopathon, een sponsorloop.

Specsavers Deventer overhandigde in februari 2019 aan de Ulebelt een mooie cheque van ruim 1200 euro, vanwege het feit dat de Ulebelt het goede doel van 2018 was. In de landelijke goede doelenactie van Stichting Specsavers, koos elk filiaal een goed doel uit, waarvoor klanten mochten sparen. Heel 2018 mocht de Ulebelt zich het goede doel van Specsavers Deventer noemen.

Walrusclub Deventer hield op 1 januari 2019 een mooie sponsoractie tijdens het winterzwemmen. Dat leverde een ijskoude cheque op van 170 euro! Fraai initiatief, met dank Walrussen! De Walrusclub is een club van stoere winterzwemmers, die in navolging van Russische walrusclubs vanuit gezondheidsoverwegingen graag midden in de winter buiten gaan zwemmen.

In de zomer van 2019 konden klanten van de Albert Heijn aan het Andriessenplein hun emballagebonnetjes doneren aan de Ulebelt. Deze actie leverde bijna 400 euro op!

De opbrengst van deze beurs voor tweedehands kinderkleding en speelgoed in april 2019 heeft 2.000 euro opgeleverd voor de Ulebelt!

De jaarlijkse Spek de Kas-actie van Jumbo Hans Kok Colmschate leverde in mei 2018 een fraai bedrag op. Patricia en Johan mochten namens de Ulebelt een cheque met het bedrag van €904,74 in ontvangst nemen uit handen van Hans Kok van de Jumbo.

Eind 2017 schonk Stichting Zon 1700 euro aan de Ulebelt. Dit bedrag bleef over na opheffing van dezer stichting. In 2011 is stichting Zon Deventer opgericht om de installatie van zonnepanelen in Deventer te stimuleren. Dat was toen hard nodig met subsidie en voorlichting. Zes jaar later is zonne-energie goedkoop en breed geaccepteerd. Het bestuur ziet geen reden om nog langer door te gaan en heft de stichting op.

De Kledingbeurs, die al 12,5 jaar elk half jaar een kleding- en speelgoedbeurs organiseren met een grote groep vrijwilligers, wist op zaterdag 7 oktober 2017 weer een mooi bedrag te verdienen voor de Ulebelt. Naar eigen zeggen was dit inderdaad de 25ste beurs, en deze keer kon het kernteam een cheque van 1750 euro overhandigen aan directeur Kor Braams van de Ulebelt.

De Lionsclub Deventer kwam september 2017 naar de Ulebelt om met zo’n 30 mensen de bouw van een nieuw kippenhok op de Ulebelt te realiseren. De bestaande hokken die in 2007 waren gebouwd met de oprichting van de Ulebelt, waren ondertussen rot en stonden op instorten. Met de inspanning van de Lions is er nu weer een voorziening gerealiseerd waar de Ulebelt een lange periode mee vooruit kan.

Vrijdag 22 september 2017 kwam een team van Trouw-Nutrition (onderdeel van de Nutrecogroep) ons in het kader van jaarlijkse Community Day een dag helpen met het vervangen van de goten van de stal en het vervangen van de weidepaaltjes.

In het kader van het 20-jarig bestaan van de Lidl in najaar 2017, mocht elk filiaal van de Lidl in Nederland een cheque van 1.000 euro uitreiken aan een goed doel in de buurt. Voor Lidl Deltaplein viel de keuze op de inzending van de Ulebelt (toevallig ook 20-jaar!), om een drinkwaterkraan op het erf te kunnen realiseren.

Op zaterdag 22 april 2017 reikte Hans Kok van Jumbo Colmschate de waardecheques uit aan de deelnemers aan de Spek de Kas actie 2017! De Ulebelt mocht een cheque van maar liefst € 921,11 in ontvangst nemen.

De samenwerking met de kerstmarkt (dec 2016) leverde een mooie deal op: bij de emballage bij de lege flessen-automaat van de Albert Heijn aan het Andriessenplein konden consumenten hun bonnetje doneren aan de Ulebelt. Dit leverde de afgelopen maand 126,60 euro op.

Vogelwerkgroep IJsselstreek heeft april 2016 een huiszwaluwtil geplaatst bij de Ulebelt. De Ulebelt is erg blij met de nieuwe uitbreiding in de vorm van de huiszwaluwtil. Samen met de Vogelwerkgroep gaan we de nesten goed in de gaten houden of er bewoning optreedt. Dank Vogelwerkgroep!

De Lions had de Ulebelt als één van de twee goede doelen bestempeld voor de Oldtimer-toertocht, die zij met Pinksteren 2014 hield. Met de bijdrage van 2600 euro krijgt het schooltuinen project van de Ulebelt net die extra financiele ondersteuning, om het project ook dit jaar weer door te kunnen laten gaan.

Rabobank

De Rabobank heeft ons jarenlang ondersteund, als een betrouwbare partner die het ons (mede) mogelijk maakt ons in te zetten op het gebied van natuur en duurzaamheid.

Alweer een mooi bedrag voor de Ulebelt! Linda Vroemisse, Annigje Vogelzang en Roos Engelsman van de Kledingbeurs Ulebelt overhandigden april 2019 het bedrag van 2010 euro aan directeur Kor Braams.

VvE PK66

De VvE PK66 uit Groot Douwel, Colmschate gaf eind december 2016 een prachtige donatie. Vanwege de opheffing van de Vereniging, ging het restantbedrag dat in kas zat, naar de Ulebelt: een bedrag van maar liefst €2905,=! Waarvoor dank!

Cheque Wijkteam

Michel Feller kreeg bij zijn afscheid als Wijkteamlid in Colmschate een cheque mee voor een goed doel. Hij gaf deze aan de Ulebelt, en maakte daarmee mogelijk dat we tijdens de Nacht van de Nacht een workshop Nachtfotografie konden aanbieden.

Spek de Kas Jumbo

De Spek de Kas-actie van de Jumbo  leverde 670 euro op in november 2014. In het voorjaar van 2014 leverde deze actie 455 euro op. In het voorjaar van 2016 was deze actie goed voor 858 euro, die besteed is aan de aankoop van 2 ezels.

Welstone

Fred van Welsem van Welstone, bedrijf in training, coaching en mediation deed dit najaar 2016 een gift aan de Ulebelt. Met dank!

Farmies Jumbo

Met de verkoop van Farmies, grappige knuffeldieren in de vorm van boerderijdieren, heeft de Jumbo supermarkt in Colmschate geld bijeengebracht dat Hans Kok van de Jumbo aanbood aan directeur Kor Braams van de Ulebelt. De verkoop leverde een mooi bedrag op voor de Ulebelt.

Thuiskerk Deventer

De Thuiskerk Deventer deed in juni 2015 een gift van €574,= aan de Ulebelt, als bijdrage voor de dagbesteding.

NoNonsense

Firma Nononsense sponsorde het nieuwe infobord met plattegrond bij de ingang.

EFY-group

Projectontwikkelaar EFY-group bood in 2014 een cheque van 500 euro aan bij de start van de nieuwbouw aan de Duikerstraat, onze toekomstige buren.

Wijkteam

Bij haar afscheid van het Wijkteam koos wijkteamlid Filiz Ören de Ulebelt als goed doel en liet een cheque van 500 euro achter.

Bakkerij Wessels

Bakker Wessels schonk zijn giftenpot van 2.000 euro bij het 125-jarig bestaan van de bakkerij aan de Ulebelt.

Wolters BV

In plaats ven relatiegeschenken tijdens de feestdagen in 2014, besteedde de firma Wolters BV een mooi bedrag aan de Ulebelt.

ING

Een buurtactie van het lokale ING-kantoor leverde € 500,- op.

Tuincentrum Wilp

Uit de opbrengst van de verkoop van kaarten voor de Ladies Fair van Tuincentrum Wilp kon een cheque van € 642,- overhandigd worden.

Rode Kruis

Via het Rode kruis ontvingen we een cheque van € 500 met de opbrengsten van het Sparkling Red Gala in 2014.

Titus Brandsmakerk

De jonge communicanten van de Titus Brandsmakerk spaarden voor een goed doel en dat leverde € 343,- op, waarmee zij de speelpony konden financieren en twee schapen adopteren.