Er zijn vele mogelijkheden voor bedrijven om samen te werken met de Ulebelt. Wij zetten onze sponsors graag in het zonnetje. Onderstaande sponsors hielpen ons de afgelopen jaren al!

Voor sponsormogelijkheden en onze tegenprestaties, kijkt u op de sponsorpagina van de Ulebelt

Working Spirit

Working Spirit kwam in juli 2022 de Ulebelt twee laptops aanbieden, te gebruiken door de medewerkers. Mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Working Spirit is een IT bedrijf in Deventer wat vooral mensen detacheert bij verschillende opdrachtgevers. Ze hebben een eigen fonds waarmee ze duurzame projecten ondersteunen.

April 2022 mochten wij weer een prachtige cheque in ontvangst nemen van de Kledingbeurs! De opbrengst van deze beurs voor tweedehands kinderkleding en speelgoed van afgelopen weekend leverde € 1.800,- op voor de Ulebelt!

De oogst van het statiegeld bij de Albert Heijn in de Vijfhoek van najaar 2021 leverde een mooi bedrag op! Deze bijdrage van 718 euro gaan we inzetten voor een nieuwe voerautomaat bij de dieren!

Medewerkers van Rabobank Salland boden vrijdag 12 november 2021 de Ulebelt een mooie cheque aan van 2300 euro. Deze cheque was het resultaat van de Rabo ClubSupport actie, waarmee de Rabobank clubs en verenigingen steunt met een financiële bijdrage.

Rabobank

De Rabobank heeft ons jarenlang ondersteund, als een betrouwbare partner die het ons (mede) mogelijk maakt ons in te zetten op het gebied van natuur en duurzaamheid.