Er zijn vele mogelijkheden voor bedrijven om samen te werken met de Ulebelt. U kunt als bedrijf Vriend van de Ulebelt worden. Of u kunt ons steunen via financiële sponsoring of sponsoring in natura. Of wellicht wilt u zich met uw duurzame producten profileren tijdens een van onze seizoensfeesten. De Ulebelt kan u ook helpen bij uw streven om aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) inhoud te geven. Combineer teambuilding met daadwerkelijke inzet en kom met uw medewerkers een ochtend klussen op ons terrein! Of ga een stap verder en maak gebruik van ons coachingsproduct om MVO binnen uw bedrijf op een hoger plan te brengen.
Wij zetten onze sponsors graag in het zonnetje. Voor sponsormogelijkheden en onze tegenprestaties, neem contact op met de Ulebelt.

Rabobank

Hoofdsponsor is de Rabobank, die ons al jaren ondersteunt. De Rabobank is al ruim vijf jaar een betrouwbare partner die het ons (mede) mogelijk maakt ons in te zetten op het gebied van natuur en duurzaamheid.

Kledingbeurs

De opbrengst van de halfjaarlijkse Kleding- en speelgoedbeurs Ulebelt gaat grotendeels naar de Ulebelt; dit levert elk half jaar een mooi bedrag op.

VvE PK66

De VvE PK66 uit Groot Douwel, Colmschate gaf eind december 2016 een prachtige donatie. Vanwege de opheffing van de Vereniging, ging het restantbedrag dat in kas zat, naar de Ulebelt: een bedrag van maar liefst €2905,=! Waarvoor dank!

Cheque Wijkteam

Michel Feller kreeg bij zijn afscheid als Wijkteamlid in Colmschate een cheque mee voor een goed doel. Hij gaf deze aan de Ulebelt, en maakte daarmee mogelijk dat we tijdens de Nacht van de Nacht een workshop Nachtfotografie konden aanbieden.

Spek de Kas Jumbo

De Spek de Kas-actie van de Jumbo  leverde 670 euro op in november 2014. In het voorjaar van 2014 leverde deze actie 455 euro op. In het voorjaar van 2016 was deze actie goed voor 858 euro, die besteed is aan de aankoop van 2 ezels.

Welstone

Fred van Welsem van Welstone, bedrijf in training, coaching en mediation deed dit najaar 2016 een gift aan de Ulebelt. Met dank!

Farmies Jumbo

Met de verkoop van Farmies, grappige knuffeldieren in de vorm van boerderijdieren, heeft de Jumbo supermarkt in Colmschate geld bijeengebracht dat Hans Kok van de Jumbo aanbood aan directeur Kor Braams van de Ulebelt. De verkoop leverde een mooi bedrag op voor de Ulebelt.

Thuiskerk Deventer

De Thuiskerk Deventer deed in juni 2015 een gift van €574,= aan de Ulebelt, als bijdrage voor de dagbesteding.

NoNonsense

Firma Nononsense sponsorde het nieuwe infobord met plattegrond bij de ingang.

EFY-group

Projectontwikkelaar EFY-group bood in 2014 een cheque van 500 euro aan bij de start van de nieuwbouw aan de Duikerstraat, onze toekomstige buren.

Wijkteam

Bij haar afscheid van het Wijkteam koos wijkteamlid Filiz Ören de Ulebelt als goed doel en liet een cheque van 500 euro achter.

Bakkerij Wessels

Bakker Wessels schonk zijn giftenpot van 2.000 euro bij het 125-jarig bestaan van de bakkerij aan de Ulebelt.

Wolters BV

In plaats ven relatiegeschenken tijdens de feestdagen in 2014, besteedde de firma Wolters BV een mooi bedrag aan de Ulebelt.

ING

Een buurtactie van het lokale ING-kantoor leverde € 500,- op.

Tuincentrum Wilp

Uit de opbrengst van de verkoop van kaarten voor de Ladies Fair van Tuincentrum Wilp kon een cheque van € 642,- overhandigd worden.

Rode Kruis

Via het Rode kruis ontvingen we een cheque van € 500 met de opbrengsten van het Sparkling Red Gala in 2014.

Titus Brandsmakerk

De jonge communicanten van de Titus Brandsmakerk spaarden voor een goed doel en dat leverde € 343,- op, waarmee zij de speelpony konden financieren en twee schapen adopteren.