vreemde snuiter

Meivakantie: fotospeurtocht, natuurdoe-dingen en stoepranden!

Heerlijk, twee weken vakantie voor veel kinderen (en ouders). Alle tijd om lekker te komen spelen bij de Ulebelt! Wat kan je doen bij de Ulebelt de komende tijd?

  • Bij de stal en receptie is een activiteitenblad te vinden, met 12 activiteiten uit het superleuke 5–natuur-dingen-doe-boek: en 6 kun je direct ergens op het terrein uitvoeren. De andere 6 activiteiten kun je thuis doen. Of koop meteen het 50-dingenboek bij de receptie! Nog veel meer natuur-doe-dingen!
  • Vanaf dinsdag 26 april ligt er een fotospeurtocht ‘Vreemde snuiters?!’ klaar voor je bij de receptie en bij de stal. Ga op zoek naar de locaties van de foto’s op je fotoblad en ontcijfer de puzzel!
  • op woensdag 4 mei kun je komen stoepranden bij de Ulebelt. In verband met de voorrondes voor het nederlandse kampioenschap stoepranden, organiseren we de komende tijd af en toe een stoeprandmiddag! Kom gezellig meedoen. We hebben drie sets met stoepranden en ballen, en tussen 14 en 16 uur ben je van harte welkom om mee te doen. Zie ook de website van Jantje Beton

De aangepaste openingstijden voor deze meivakantie zijn als volgt:

Op woensdag 27 april (Koningsdag) is de hele Ulebelt, ook de speelplekken, gesloten

Op donderdag 5 mei, Bevrijdingsdag, is er een zondagsopening: dierenverblijven en knuffelweide zijn vanaf 13 uur open, hoofdgebouw is gesloten (helaas geen horeca)

Voor de overige dagen geldt:

Educatieve stadsboerderij is geopend van maandag t/m zondag, van 9.00-17.00 uur. Dierenverblijven zijn gesloten op maandag en in de weekenden in de ochtend.

vreemde snuiter
een vreemde snuit?!