Nachtvlindernacht ook bij Ulebelt op 6 september

Samen met IVN Deventer doet De Ulebelt op vrijdag 6 september mee aan de landelijke Nachtvlindernacht. In de avond en nacht van 6 september is heel Nederland in de ban van de Nationale NachtvlinderNacht. Op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland wordt in deze nacht gekeken naar nachtvlinders met behulp van lakens, lampen en stroop. Dat kan in de eigen achtertuin, maar ook met een georganiseerde activiteit bij u in de buurt.

In Deventer gaat IVN Deventer op het terrein van de Ulebelt nachtvlinders lokken met lamp en laken, ook gaat ze nachtvlinders lokken met stroop.  Vanaf 21 uur bent u welkom om te komen kijken hoeveel en welke nachtvlinders te zien zijn. Einde: 23 uur.

Toegang: vrijwillige bijdrage.

De Nationale Nachtvlindernacht wordt gecoördineerd door De Vlinderstichting en heeft als doel om zoveel mogelijk mensen op een spannende manier kennis laten maken met nachtvlinders en tegelijkertijd verspreid in het hele land gegevens van nachtvlinders te verzamelen.

Zie ook: website IVN Deventer

INFORMATIE

Meer informatie over de Nachtvlindernacht en overige excursiepunten in Nederland zijn te vinden op www.nachtvlindernacht.nl of neem contact op met De Vlinderstichting per e-mail .

wg-vlinders-groot avondrood