Natuuravontuur in Namibië en Botswana

Deventenaar en natuurliefhebber Mike Hirschler en zijn vrouw zijn de afgelopen jaren twee keer in Namibië en Botswana geweest. Wat begon als een bezoek aan kennissen in Windhoek mondde uit in 2 mooie natuurreizen. Daarbij ging het veelal om meer dan alleen de bekende rondreis en de ‘big five’. Uiteraard werden de standaard toeristische bezienswaardigheden aangedaan, maar er is altijd meer en juist dáár gaan Mike en Tineke helemaal voor. De manier waarop de natuur hen inspireerde en wat zij daar waarschijnlijk meer hebben gezien dan enig andere toerist is bijzonder. Daar bleef het niet bij. In september 2013 deden zij op uitnodiging mee met een wildtelling in een nationaal park in Namibië, iets wat voor de gewone toerist niet is weggelegd. Daardoor kwamen zij die keer wel heel dichtbij de ruige en wilde natuur die je in deze landen nog hebt.

De combinatie van deze twee reizen heeft Mike ertoe gebracht een interessante lezing samen te stellen met veel mooie plaatjes en leuke praatjes.

De lezing vindt plaats op dinsdagavond 11 maart in het educatief centrum De Ulebelt aan de Maatmansweg 3. Aan het einde van de Duikerstraat is de parkeerplaats. Duur: van 20-22 uur. Entree is € 4. Zaal open vanaf 19.45 uur

Bij voldoende belangstelling zal deze lezing ook op do 17 april gehouden worden

olifant namibie vogel namibie