Geannuleerd! cursus Permacultuur in najaar

De geplande cursus permacultuur kan helaas door omstandigheden geen doorgang hebben.

Proeven, ruiken, kijken of permacultuur iets voor jou is. In deze workshop maak je kennis met de beginselen van permacultuur. De dag is een combinatie van theorie, oefeningen en film. Wat is permacultuur? Hoe ziet een permacultuurtuin eruit? Waar moet je op letten bij de aanleg? En hoe zit het met het onderhoud? Wat betekent permacultuur in een veranderende wereld? Docente is Helma Röell.
Zaterdag 29 september van 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: 35 euro (inclusief koffie/thee) + 6 euro (lunch)
Opgave: vóór 24 september a.s. via info@permacultuur.org of 06- 429 929 33

Op zaterdag 6 oktober gaat een nieuwe jaaropleiding permacultuur van start op De Ulebelt in Deventer. Docente is Helma Röell. De Jaaropleiding biedt je de meest volledige introductie op permacultuur en leidt tot het internationaal erkende PDC (Permaculture Design Certificate). De opleiding bestaat uit negen dagen van 10.00 uur tot 18.00 met drie keer een avondprogramma. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot verdieping van je kennis door aan praktijkdagen deel te nemen. Meer over de opleiding vind je hier.

Docente is Helma Röell. Zij heeft een achtergrond in het wetenschappelijk onderwijs en een lange onderwijservaring. Haar lessen zijn gestructureerd met betrekking tot het leermateriaal, en betrokken naar studenten. Sinds 2011 is zij geaccrediteerd bij het Australische Permaculture Research Institute (PRI).
De jaarcursus permacultuur zal plaatsvinden op de volgende data: 6 okt.,  3 nov. 24 nov.* 8 dec. 12 jan. 2 feb.* 9 mrt. 30 mrt. 20 apr.*

* met avondprogramma