Vrijwilliger Job in de bloemen gezet

Tijdens de jaarlijkse Vrijwilligersavond van de gemeente en de Vrijwilligerscentrale Deventer, zijn verschillende actieve vrijwilligers binnen Deventer in de bloemen gezet. Waaronder onze eigen Job de Jonge! Job is al ruim 10 jaar vrijwilliger bij De Ulebelt en heeft inmiddels ontelbare uren meegewerkt als vrijwilliger in de technische dienst. In aanwezigheid van veel Ulebelters -vrijwilligers en medewerkers- mocht Job een mooie bos in ontvangst nemen.

Job: “Hoi aan alle vrijwilligers van de Ulebelt .Bij deze jullie allemaal bedankt voor jullie bijdrage aan deze speciaal voor mij geweldige avond in de Deventer Schouwburg. Liefde voor elkaar en om dingen voor elkaar te doen zit in ieders hart .Dus verberg het niet daar is het te mooi voor. Die nominatie van mij geld voor de hele Ulebelt en alle vrijwilligers van Deventer. Lieve groeten aan allemaal van Job ”

De Ulebelt was genomineerd voor de beste Vrijwilligersorganisatie in de categorie Natuur& Milieu&Educatie. Helaas gng deze prijs net aan onze neus voorbij, naar hetBoekenteam van het Rode Kruis. De Ulebelt is uiteraard wel trots op deze nominatie, die laat zien hoe belangrijk het vrijwilligerswerk is binnen het werk van de Ulebelt en hoeveel waardering er is voor vrijwilligers binnen de Ulebelt. Zonder de vele vrijwilligers – meer dan 100, binnen alle onderdelen van het educatief centrum- zou de Ulebelt niet kunnen wat ze nu doet, daarbij ondersteund en aangestuurd door een klein team van professionals.

vrijwilliger Job in blommen gezetvrijwilligersavondZie ook website VCD

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij de Ulebelt

Dave en ponywagen