Sinds voorjaar 2018 biedt de Ulebelt weer peuteractiviteiten aan: lekker samen met je peuter op ontdekkingstocht door de tuinen van de Ulebelt! Hiervoor hebben wij de samenwerking gezocht met Miranda Berends, die de peuteractiviteiten begeleidt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Miranda Berends, 32 jaar. Trotse moeder van een 5-jarig moddermonster. Ik draag een warm hart toe aan kinderen en hun ouders. Ik ben een activiteitenbegeleidster waarbij creativiteit geen stopknop kent. Bekend op het Ulebelt terrein door vrijwilligerswerk. In opleiding tot Kindercoach, mijn droombaan. Sinds april 2018 verzorg ik op de Ulebelt betaalde kinderactiviteiten vanuit mijn eigen onderneming genaamd BeezYouTy.

Kijk voor data in de agenda van de Ulebelt!

Aanbod:

Peuters in het Wild – Samen met je kind de natuur ontdekken met een mix van natuurbeleving en fantasie.  De activiteit duurt een uur. Voorbeeld thema’s: De Toverheks, Feeënland, Natuurkunstenaar, Kriebelbeestjes. Prijs: 6,50 per kind inclusief een beker ranja, diploma of knutselwerkje.

Kinderfeestjes – In de buitenlucht en inhoud in overleg. Een feest duurt ongeveer 2 uren. Voorbeeld thema’s: Heks of Oervolk. Prijs: 110 euro exclusief consumpties.

Kinderactiviteiten   – Inloop activiteit op de middag of in de schoolvakanties. Voorbeelden: Schminken of edelstenen zeven. Prijs: Vanaf 2 euro.

Aanbod voor kinderopvang of basisscholen op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Data&Meer informatie?

Facebook:     fb.me/mirandabeezyouty

Internet:       www.beezyouty.jimdo.com

www.instagram.com/beezyouty

E-mail:         beezyouty@hotmail.com