Bezoek Joel Salatin in mei 2014

De Ulebelt werkte mee in de organisatie en uitvoering van het bezoek van de Amerikaanse boer Joel Salatin aan Nederland. Salatin was hier om zijn vernieuwende kennis en ervaring over zijn manier van boeren en de inrichting van zijn bedrijfssysteem te delen. Hij inspireert hiermee vernieuwers in de hele wereld. Joel Salatin verzorgde een aantal presentaties en lezingen aan bedrijven, beleidsmakers, boeren, agro-onderwijs en studenten, en een tweedaagse masterclass over de praktijk van zijn totaallandbouw. Hij was ook kort op bezoek bij De Ulebelt waar we met hem bespraken hoe we consumenten kunnen betrekken bij eerlijk eten. Meer informatie, artikelen en filmmateriaal van het bezoek vindt u hier .

Het onderwerp Eerlijk Eten voor iedereen, staat hoog op de agenda bij De Ulebelt. Want overal spelen dezelfde vragen – actueel en zelfs urgent – over landbouw, voedsel, bodem, water, klimaat, biodiversiteit, werkgelegenheid en gezondheid.

Meer informatie over eerlijke voeding:

Projectreferentie Voeding – Evenement over Echt & Eerlijk eten

Projectreferentie Voeding – Joel Salatin

Projectreferentie Voeding Ulebelt

salatin salatin2 joelsalatin salatin4uitbeensessie voeding festival eerlijk eten stadslandbouw daktuin festival echt eten voedsel knutselvoedsel Loesje