Spek de kas: opbrengst 870 euro!!

Op 27 november ontving het project Boerderijklussen een cheque van maar liefst 870,88 van de actie Spek de Kas van C1000. Dit bedrag was hoger dan de al eerder verwachtte opbrnegst van 670 euro, omdat de groep zoveel energie had gestopt in extra activiteiten, dat ze een extra prijs van 200 euro ontvingen. Het project Boerderijklussen is in de Spek-de-Kas-actie geëindigd als tweede, met het bedrag van 670,88 euro!  Van 8 september t/m 2 november  liep “Spek de kas”, een spaaractie voor klanten van C1000 op de Flora in Deventer. Klanten van deze supermarkt ontvingen bij boodschappen doen een voucher, die ze mogen geven aan een goed doel naar keuze. Het project Boerderijklussen van De Ulebelt is er één van. Bent u in die weken bij deze supermarkt? Doneer de voucher aan Boerderijklussen! Er is 5.000 euro beschikbaar voor de gezamenlijke goede doelen.

spek de kas actie (1)P1050028 P1050033Afgelopen voorjaar leverde een soortgelijke actie ruim 400 euro op voor ons project!

Wij zijn een groep vrijwilligers en mensen met een beperking die 6 x per jaar de activiteit “klussen op de boerderij” organiseren. Deze activiteit bestaat uit een gezellige meewerkdag op de kinderboerderij De Ulebelt. Deelnemers zijn mensen uit de buurt: groot en klein, met en zonder beperking. Gemiddeld doen er zo’n 30 a 35 mensen mee. Zo organiseren we in maart altijd een meewerkdag, gelijktijdig met NL-doet. Er worden dan dieren gevoerd, klusjes gedaan, een rit met de ponywagen gemaakt, in de zorgtuinen gewerkt, geknutseld en samen gegeten.

spek de kas

cheque spek de kas AHW divers (9) AHW divers (11)