Sponsoring door bedrijven

De Ulebelt wil het onderwijsaanbod maar ook het terrein, gebouwen en andere materialen goed onderhouden en waar nodig vernieuwen. Hiervoor kunnen wij altijd extra ondersteuning gebruiken. Alleen samen kunnen we werken aan een duurzame en groene samenleving en zorgdragen voor een fijne leefomgeving voor de inwoners van Deventer.
Bent u een bedrijf dat net als wij wil bijdragen aan een betere toekomst voor de natuur?
Steeds meer bedrijven zijn tegenwoordig bezig met MVO, oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door de Ulebelt te ondersteunen, laat u zien dat ook uw bedrijf maatschappelijk betrokken is. Veel bedrijven gingen u al voor, zie ook onze sponsorlijst.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop u de Ulebelt kunt ondersteunen. Als partner van de Ulebelt verbindt u uw bedrijf voor langere termijn aan de Ulebelt. U wordt actief geïnformeerd over nieuws rondom de Ulebelt. U kunt hierbij kiezen uit:

Goud

Uw bedrijfslogo wordt vermeld op de website en op het terrein als sponsor. In overleg kunt u gebruikmaken van vergaderen in het groen inclusief lunch met lokale producten. Ook is het mogelijk om dit te combineren met een rondleiding over het terrein.  U ontvangt een bordje met daarop ‘Partner van de Ulebelt sinds ….’. Daarnaast mag u ook het logo van de Ulebelt op uw website plaatsen.

Kosten: in overleg.

Zilver

Uw bedrijfslogo wordt op de website en op het terrein vermeld als sponsor. U ontvangt een bordje met daarop ‘Partner van de Ulebelt sinds ….’. Daarnaast mag u ook het logo van de Ulebelt op uw website plaatsen.

Kosten: € 750,- per jaar.

Brons

Uw bedrijfslogo wordt op de website vermeld als sponsor en u ontvangt een bordje met daarop ‘Partner van de Ulebelt sinds ….’

Kosten: € 250,- per jaar

Meer mogelijkheden om te sponsoren

Sponsoring in natura

Regelmatig ontvangt de Ulebelt sponsoring in natura, zoals bijvoorbeeld veevoer of apparatuur zoals laptops. Heeft u materialen waarvan u denkt dat de Ulebelt deze kan gebruiken? Dan horen wij graag van u!

Teambuilding en vergaderen in het groen

Wilt u liever op een praktische manier bijdragen? Teambuilding kan een leuke manier zijn om met een team op een andere manier samen te werken en ondertussen de Ulebelt te helpen met het uitvoeren van werkzaamheden.

De Ulebelt heeft een vergaderzaal in het hoofdgebouw, in overleg kunnen wij ook een lunch verzorgen. De Zoemtuin is de buitenvergaderzaal gelegen naast de schooltuinen op het Ulebelt terrein. Ook deze kan worden gehuurd om in de open lucht in onze ‘groene huiskamer’ te vergaderen.
Het huren van een vergaderzaal kan worden gecombineerd met een activiteit, zoals een rondleiding over het terrein of een workshop.
Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op via de mail.

Adopteer een dier

Welk dier past er bij uw bedrijf? Verbind uw bedrijfsnaam aan één van de bewoners van de Ulebelt. Onze dieren kunnen uw hulp goed gebruiken. Bij adoptie van een dier betaalt uw bedrijf 1 jaar lang de kosten voor dit dier. De kosten bestaan uit voer- en verzorgingskosten, inentingen etc. Uiteraard is het mogelijk om een ‘meet and greet’ en fotoshoot met het gekozen dier in te plannen. U ontvangt een adoptiecertificaat met de naam van uw bedrijf en een foto van het dier. Dit certificaat komt ook op het adoptiebord op de boerderij te hangen.

Meer informatie over het adopteren van een dier vindt u hier.

Kerstpakketten

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om medewerkers zelf te laten kiezen of ze een kerstpakket willen of in plaats hiervan een donatie geven aan een goed doel. Door uw medewerkers de mogelijkheid te geven om in plaats van een kerstpakket te kiezen voor een donatie aan de Ulebelt, kiest u voor een duurzaam en lokaal cadeau. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een klein kerstpakket of kerstcadeau samengesteld door de Ulebelt, eventueel samen met lokale partners, in combinatie met een donatie voor de Ulebelt. Meer informatie vindt u hier.

De Ulebelt is een ANBI-instelling, oftewel een algemeen nut beogende instelling. Donateurs mogen hierdoor hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Neem contact op

U bent van harte welkom om een keer bij ons langs te komen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding over ons terrein. Ook voor maatwerk of andere ideeën horen wij graag van u. U kunt contact met ons opnemen via mail of 0570-653437