Te koop: konijnen en hamsters

In de konijnen en knaagdierenopvang bij De Ulebelt in Deventer zit een geweldig koppeltje konijnen. Deze twee diertjes zijn zo verknocht aan elkaar dat we ze heel graag samen geplaatst zouden hebben bij iemand. Met beide konijnen is geprobeerd ze aan andere konijnen te koppelen, wat steeds mislukte. Zodra ze weer bij elkaar waren zag je de opluchting bij ze en waren ze intens gelukkig.
Het gaat om Giegeltje, een gecastereerd mannetje. Deze is gevonden op het parkeerterrein in Wilp tezamen met nog 18 andere konijnen. Hij mist helaas 1 oor, maar is superlief. Hij zit samen met Dombo. Deze vrolijke dame is via de dierenambulance bij ons binnengebracht. Ook het koppeltje Sneeuwwitje en Bagheera is te koop.

Konijnen kosten 50 euro per koppel, daarbij zijn ze dan gecastreerd en gevaccineerd, inclusief dierenpaspoort.

En van de hamsters:
In de konijnen en knaagdieren opvang in Deventer zitten momenteel 3 syrische hamsters (ook wel bekend als goudhamsters).
1 vrouwtje( het bruin/zwarte diertje op de foto) en haar 2 zoons(beide zwart wit). De diertjes zitten alleen en mogen ook alleen verhuizen omdat dit soort hamsters geen groepsdieren zijn.
Het vrouwtje is tam en vriendelijk, de mannetjes zijn nog niet zo gewend aan hanteren, maar omdat deze nog jong zijn is dit nog goed aan te leren. De hamsters kosten 5 euro per stuk.

 

Op de foto’s: Sneeuwwitje, twee hamsters en het koppel konijnen Giegeltje (links) en Dombo
HPIM6733konijnknaagkonijnknaag3konijnknaag4