Geocachen is digitaal schatzoeken, met behulp van een GPS-toestel. Een leuke en nieuwe manier van de ‘ouderwetse’ speurtocht met schatzoeken!

Op het terrein van De Ulebelt is een Geo-cache verstopt door enthousiaste cache-zoekers. Deze kindercache is prima te lopen met een groepje kinderen. Onderweg moeten een aantal vragen worden opgelost, voordat het einddoel te vinden is.

Geocache Ulebelt Hotels: Meer info (hiervoor moet je je wel aanmelden als Geocacher op geocaching.com). Via de link kun je zelf de route downloaden naar je eigen GPS-toestel. Het is ook mogelijk om een GPS-toestel te huren bij De Ulebelt, en zo de tocht te lopen. Deze route is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Deze opdrachten gaan over de hotels op De Ulebelt!! Ook hier leiden 8 vragen naar de eindcoördinaat.

De Ulebelt verhuurt 4 GPS-toestellen om deze geocache mee te kunnen lopen. Deze toestellen zijn tijdens de openingstijden van De Ulebelt te huur (10 euro per dagdeel per toestel; plus een borgsom van 50 euro per toestel). Van te voren aanvragen!

Voor reserveringen neemt u contact op met de receptie. Kinderen kunnen prima in een groepje samen doen met een GPS-toestel en om de beurt met de GPS rondlopen.