”Natuur is een feest” organiseert landelijk feestjes in de natuur voor kinderen vanaf vier jaar. En nu ook rond Deventer! Bij De Ulebelt bijvoorbeeld.  Zoeken naar dieren en sporen, een katapult of hut maken en al je zintuigen gebruiken. Jonge kinderen leven zich in hoe het is om een egel of een vleermuis te zijn; maak je eigen winterslaap-bed of ga op je kop aan een tak hangen! Vies worden mag altijd. Met kinderen vanaf acht jaar kunnen we werken met een mes of vuur maken.

De begeleiders zijn ervaren en hebben naast hun basiskennis ieder nog hun eigen specialisatie.

Een combinatie met wat drinken is gemakkelijk te maken, zoals bij De Ulebelt.

De avontuurlijke feestjes duren 2 uur. Indicatie van de prijzen: 110 euro voor groep van 8 kinderen; 7,50 p kind bij extra kinderen (excl consumpties).

Een stoer feestje bij De Ulebelt boeken via Natuur is een feest in Deventer? Vul het aanvraagformulier in of stuur een mailtje naar Miranda Berends!

Hieronder staan twee soorten kinderfeestjes nader uitgewerkt.

Kijk hier eens voor de mogelijkheden via de landelijke organisatie voor feestjes op andere locaties.

logo natuur is een feest

Beezyouty

Mijn naam is Miranda Berends, 32 jaar. Trotse moeder van een 5-jarig moddermonster. Ik draag een warm hart toe aan kinderen en hun ouders. Ik ben een activiteitenbegeleidster waarbij creativiteit geen stopknop kent. Bekend op het Ulebelt terrein door vrijwilligerswerk. In opleiding tot Kindercoach, mijn droombaan. Sinds april 2018 verzorg ik op de Ulebelt betaalde kinderactiviteiten vanuit mijn eigen onderneming genaamd BeezYouTy.

Heksenfeest   

Junior: Kinderen 4-7 jaar

Wil jij een magisch kinderfeestje in de buitenlucht? Speel je graag dat je een heks of tovenaar bent? Durf je samen met je vrienden op bezoek te gaan bij de vriendelijke heks? Toveren, spelen, vliegen en dansen. Het kan allemaal op een heksenfeest bij BeezYouTy.

De heks vertelt een verhaal. Je maakt een toverstaf en toversoepje en doet een vliegwedstrijd op een zelfgemaakte heksenbezem. Of wat dacht je van vleermuizentikkertje? Misschien maak je wel heksenboter met bloemen voor op een toastje. We sluiten af met een heksendans rondom de ketel!

De prijs is 110 euro voor 8 kinderen.

Dit is inclusief verbruiksmaterialen, 1 ronde ranja voor de kinderen, 1 ronde koffie/thee voor 2 volwassenen.

7,50 euro per extra kind die deel neemt aan het feestje.

Bij eventuele huur van een locatie komen er kosten bij.

Het feest duurt +- 2 uur.

Hebben jullie nog andere wensen? In overleg is veel mogelijk.

Meer informatie? Stuur een mailtje naar : beezyouty@hotmail.com

Oervolk Stoervolk feest

Leeftijd 4-12 jaar

De kinderen van het Oervolk waren hartstikke stoer! Ze konden pijl en bogen maken, katapult schieten, een schuilhut bouwen, medicijnen maken en speren snijden. Tijdens het Oervolk Feest ga je al dat soort stoere dingen doen. Je bouwt een dorp, je maakt wapens, gaat achter de wilde dieren aan en brouwt een kruidendrank. Je maakt bijvoorbeeld ook nog een amulet dat je voor altijd kunt dragen. Zo bescherm je je zelf tegen de boze geesten of tegen de reuzenbeer! Met kinderen vanaf 8 jaar kunnen we met zakmessen en vuur werken.

Bovenstaande tekst is bedoeld om u een idee te geven hoe het feest er inhoudelijk uit zou kunnen zien. Er zijn ook andere opties waar we in overleg uit kunnen kiezen om uw kind een onvergetelijk feest te geven.

De prijs is 110 euro voor 8 kinderen.

Exclusief consumpties.

7,50 euro per extra deelnemend kind.

Bij eventuele huur van een locatie komen er kosten bij.

Het feest duurt +- 2 uur.

Hebben jullie nog andere wensen? In overleg is er veel mogelijk.

Meer informatie? Stuur een mailtje naar : beezyouty@hotmail.com