Tijd voor jezelf en je peuter- geannuleerd

Wegens onvoldoende deelnemers geannuleerd! – De Ulebelt

Tijd voor jezelf en je peuter? Kom zingen, knutselen, buiten spelen, kletsen en doe een bakje koffie samen met andere ouders. Een ontmoetingsochtend voor ouders met jonge kinderen! Speciaal voor ouders met kinderen tussen de 2,5 tot 4 jaar, organiseren Lidia Olsthoorn (muziekdocent) en Maike Fakkert (spelspecialist), een muzikaal- speel- en praatprogramma voor een reeks van 5 ochtenden.

Wat gaan we doen? Uitgangspunt voor de ochtenden zijn liedjes, knutselmaterialen en buitenspel. Zingen over een kokertje van karton? Dan gaan we ook spelen of knutselen met kokertjes…. Zingen over kippen of eendjes? Dan kunnen we op zoek in de natuur om ze te vinden! Tussendoor is er tijd voor koffie en een goed gesprek. Leuk en leerzaam voor ouder en kind om elkaar te ontmoeten en samen te beleven!

Wanneer?

De ochtenden vinden plaats in mei en juni van 10.00- 11.30. We starten op donderdag 22 mei. De tweede ochtend is op 5 juni. Meer informatie over deze ochtenden, wie wij zijn en voor vragen en opgave:

Wij vragen € 40,00 voor het hele programma gedurende 5 ochtenden.

Opgeven: via mail of telefonisch: spelinbeeld@home.nl 0650943151 (Maike Fakkert)

Opgave vooraf betekent opgeven voor alle ochtenden. Dit heeft onze voorkeur omdat we gezien de ruimte binnen en de aandacht voor elkaar, het aantal deelnemers tot maximaal 12 beperkt houden.

Per ochtend: Incidentele deelname kan in overleg vooraf. Kosten: € 9,00 per ochtend.

Meer info

Houd ook de agenda van De Ulebelt in de gaten!

peuters